Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1425
1425

Окупанти засипали Нововоронцовщину фугасними мінами, ЗСУ здійснили точковий удар

Окупанти засипали Нововоронцовщину фугасними мінами, ЗСУ здійснили точковий удар

Окупанти засипали Нововоронцовщину фугасними мінами. ЗСУ дають ворогові “прочухана”. Про це розповідає місцевий волонтер Дмитро Бурлай, передає Nikopolnews.

За словами Дмитра Бурлая, вчора вранці рашисти обстріляли село Нововознесенське касетними снарядами, а вже ввечері обсипали все село протипіхотними фугасними мінами – лепесток (зі слів мешканців). На село прилетіло приблизно до 1000 шт. Люди не знають, що робити, всі двори, вулиці засипані мінами. На свій страх і ризик мешканці збирають їх, щоб прибрати з подвір’я. Окупанти і самі не знають, що з ними робити.

Окупанти засипали Нововоронцовщину фугасними мінами, ЗСУ здійснили точковий удар

Вчора також обстріляли з лівого берега села Дудчани. Є руйнація будинків та нерозірвані снаряди. Судячи по траєкторії снарядів – обстріл був зі сторони Лепетихи. Жителі не розуміють його причини.

І такі повідомлення надходять від багатьох очевидців. Виходить, що деякі угрупування окупантів між собою здійснюють якісь розбірки, – пише Дмитро Бурлай.

А тим часом сьогодні наші ЗСУ здійснили точковий удар по ворогу. За підтримки тяжкої техніки, авіації і артилерії було знешкодження 2 ворожих БТР та деякі позиції (в т.ч. й бліндажі) ворога по лінії фронту нашого регіону. Є підтвердження знешкодження певної кількості піхоти окупантів. Це були лише перші квіточки, які на собі відчули окупанти. Далі буде. Все буде Україна! – додав волонтер.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×