Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5288
5288

Окупанти будують «державний кордон» неподалік Енергодара

Окупанти будують «державний кордон» неподалік Енергодара

Окупанти будують «державний кордон» неподалік Енергодара – у Василівці Запорізької області, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на novyny.online.ua.

Російські війська намагаються будувати “державний кордон” у Василівці на Запоріжжі, яка є єдиним шляхом евакуації населення з окупованих територій півдня України. Про це заявив голова Запорізької ОВА Олександр Старух в ефірі телемарафону

У Василівці росіяни будують “державний кордон” У Василівці намагаються облаштувати “державний кордон”, як вони вважають, з усіма правилами перетину, які вони вигадали. Не пускають чоловіків призовного віку. Транзит з окупованої території припинено з обох сторін. Окупанти намагаються побудувати «кордон», як свого часу в Криму та на Донбасі, — сказав Старух.

За його словами, за 3 жовтня з тимчасово захоплених територій України через Василівку змогли виїхати лише 43 людини, у той час, як минулого тижня ця цифра сягала 1500 — 2000 людей на день. Старух також повідомив, що протягом минулої доби ворог здійснив 114 обстрілів, зокрема 90 по об’єктах цивільної інфраструктури у 23 населених пунктах Запорізької області. Росіяни застосували дві ракети, 10 міст та селищ обстріляно з реактивних систем залпового вогню, 20 — з артилерії.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×