Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2145
2145

Окупанти призначили свого «директора» на ЗАЕС

Окупанти призначили свого «директора» на ЗАЕС

Окупанти призначили свого «директора» на ЗАЕС. Про це повідомляють вони самі, передає Nikopolnews, посилаючись на Телеграф.

Запорізьку АЕС очолив Юрій Черничук, колишній головний інженер українського “Енергоатому”. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив член окупаційної адміністрації Запорізької області колаборант володимир рогов.

Також про це в ефірі одного з російських телеканалів заявив радник гендиректора концерну “Росенергоатом” Ренат Карча.

“Новим директором Запорізької атомної станції та першим заступником генерального директора АТ “Експлуатуюча організація Запорізької АЕС” став Юрій Олексійович Черничук, який у системі координат колишнього роботодавця концерну НАЕК “Енергоатом” займав позицію головного інженера”, — сказав Карча.

Водночас, Генштаб ЗСУ повідомляють, що окупанти продовжують встановлювати свої правила на ЗАЕС. Тепер вони заборонили вхід на територію станції працівникам станції, які відмовилися підписувати контракт із “Росатомом”.

Нагадаємо, глава Енергоатому Петро Котін звернув увагу на те, що російські загарбники на ЗАЕС нібито “збирають валізи” і крадуть усе, що можуть знайти. Проте в той же час він наголосив, що говорити про те, що росіяни залишають Запорізьку АЕС, поки що зарано, але про підготовку до такого кроку можна сказати.

Джерело

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×