Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5106
5106

Окупанти в Енергодарі і Кам’янці-Дніпровській отримали «гарячі привітання» 23 і 24 серпня (відео)

Окупанти в Енергодарі і Кам’янці-Дніпровсьекій отримали «гарячі привітання» 23 і 24 серпня (відео)

Окупанти в Енергодарі і Кам’янці-Дніпровській отримали «гарячі привітання» 23 і 24 серпня. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, передає Nikopolnews. ГУР також оприлюднила відповідне відео.

Воєнні розвідники та представники руху опору «привітали» рашистів з Днем Незалежності  та Днем прапора України.

Завдяки руху опору, який координує Головне управління розвідки Міністерства оборони України, було здійснено дорозвідку та ефективне знищення низки ворожих об’єктів на тимчасово окупованій території Запорізької області.

Зокрема, 24 серпня 2023 року у місті Кам’янка-Дніпровська Василівського району Запорізької області у межах святкування Дня Незалежності України близько шостої ранку у вікно помешкання «заступника голови» окупаційної військово-цивільної адміністрації, колаборанта Олександра Реймера завітав український дрон-камікадзе. Пораненого колаборанта евакуювали до лікарні.

А 23 серпня 2023 року, у День Державного прапора України, в штабі відділення фсб міста Енергодар Запорізької області (вул. Набережна,  24) відбувався захід для особового складу окупаційних військ.

Близько 19.00, у момент найбільшої концентрації рашистів, у штабі пролунав потужний вибух. Після початку евакуації по паркувальному майданчику поблизу будівлі було завдано ще одного удару, який додатково знищив особовий склад окупантів, а також значно пошкодив розташовані там автомобілі.

На місце події прибули три пожежні розрахунки та карети швидкої допомоги. Тіла вбитих загарбників кількома військовими «Уралами» відвезли у напрямку Мелітополя.

Окупанти в Енергодарі і Кам’янці-Дніпровсьекій отримали «гарячі привітання» від воєнних розвідників: відео

Ще новини Енергодара: В Енергодарі стався вибух під час наради керівників окупаційної поліції – ГУР (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×