Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
9107
9107

Окупанти знову обстрілюють Енергодар 7 серпня (відео)

Окупанти знову обстрілюють Енергодар 7 серпня (відео)

Окупанти знову обстрілюють Енергодар 7 серпня. Очевидно для чергової провокації і створення потрібної картинки для пропагандистських ЗМІ. Невибагливий російський телеглядач та читач, звісно, повірить будь-якій, навіть найгрубішій, брехні «журналістів». Адже навіть недавня заява міноборони рф про те, що ЗАЕС обстрілюється з іншого берега Кременчуцького (!) водосховища не викликала у «споживачів локшини» питань.

Тому з метою підтримки легенди про «нациків і фашистів в Україні», з метою і надалі демонізувати ЗСУ та культивувати ненависть до українців загарбники продовжують влаштовувати інсценування і провокації у захоплених ними населених пунктах України. І Енергодар не виключення.

7 серпня мешканка Енергодара повідомила про чергові артилерійські удари по місту, передає Nikopolnews, посилаючись на СтопКор.

Інформацію оприлюднено у місцевому Telegram-каналі “Енергодар сьогодні”. Обстріл міста відбувся близько 15 години 7 серпня.

Місцеві мешканці опублікували відеозапис, на якому чути звуки “вильоту” і “прильоту” артилерійського снаряду.

Час між цими двома моментами – біля 3 секунд. Якщо врахувати, що швидкість руху снаряду біля 600-800 км/с, то стріляти мають з відстані біля 3 км, – пише СтопКор.

Як доводить карта ситуації біля Енергодара, від міста до українських позиції або близько 7 км (якщо стріляти через водосховище), або близько 50 км (якщо стріляти від неокупованого населеного пункту П’ятихаток на Запоріжжі). Між тим, найближче місце, де точно відомо про розташування РСЗВ – це Запорізька АЕС, звідки росіяни регулярно обстрілюють Нікополь.

Окупанти знову обстрілюють Енергодар 7 серпня (відео)

Окупанти знову обстрілюють Енергодар 7 серпня (відео)

До речі, обстріли Нікополя у своїх ЗМІ вони виправдовують саме от такими ситуаціями, заявляючи, що нібито з протилежного берега ЗСУ відкриває вогонь по цивільним кварталам Енергодара.

Вночі в Енергодарі лунали вибухи – з якою метою окупанти обстрілюють місто

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×