Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1664
1664

Військові показали, як знищують окупантів, і розповіли про ситуацію в Енергодарі

Військові показали, як знищують окупантів, і розповіли про ситуацію в Енергодарі

Військові показали, як знищують окупантів і розповіли про ситуацію в Енергодарі і на околицях захопленого міста. Відповідну інформацію оприлюднено у Телеграм-каналі, передає Nikopolnews.

Про ситуацію в Енергодарі та у прилеглих населених пунктах

За словами українських військових, у зв’язку з ситуацією на Херсонському напрямку частина окупантів виїхала звідти хто куди, частина в Бердянськ та на околиці, частина засіла в Енергодарі.

Новоприбулі чмобики так само сидять уже в Енергодарі, окопуються по всій береговій лінії від Благовіщенки до Знам’янки, йде евакуація ближче до Знам’янки. З чим це пов’язано?

Це пов’язано з тим, що росія отримує затріщину по всіх напрямках, враховуючи Василівку, – пояснюють військові.

Проходять невеликі фільтраційні заходи в Енергодарі під виглядом перепису населення. Виганяють людей з квартир або обшукують квартири без дозволу. У деяких селах, що знаходяться біля Енергодара, росіяни зайняли цілі вулиці, заселилися до будинків людей, які виїхали.

У самому Енергодарі на даний момент присутнє близько 3000 окупантівї, більшість з них мобіки, які окопуються і чекають мовчки моменту коли їх знищать.

Що з приводу обстрілів берега Дніпра з Енергодара та найближчих сіл?

Інтенсивність обстрілів знижена, тому що вояки є, а техніки на напрямі Енергодара мало, але вона є. Везуть і везуть нову, але часто останнім часом вона не доїжджає до Енергодару.

З моменту закупівлі дронів та обладнання вашимими зусиллями інтенсивність обстрілів знизилася. Порівняйте 2 місяці тому і зараз, бачите різницю? Думаю так, – пише автор повідомлення.

Український народ усіма зусиллями, незважаючи на пресинг та провокації, намагається максимально допомогти нам у знищенні росіян на березі Енергодара. Так само окрему увагу потрібно приділити атомникам нашим – це наші Герої з великої літери. Терпіння, Енергодар, скоро будемо разом, – додає він.

Нижче – відео, як українські військові знищують окупантів, оприлюднене у ТГ-каналі

Що відбувається в окупованому Енергодарі: розповідь мешканки, якій вдалося виїхати

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×