Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5273
5273

Про «врожай» на енергодарському напрямку розповіли українські військові

Про «врожай» на енергодарському напрямку розповіли українські військові

Про «врожай» на енергодарському напрямку розповіли українські військові, передає Nikopolnews. Згідно з повідомленням від 7 вересня, наші захисники мають успіхи, а окупанти несуть серйозні втрати.

Військові повідомляють, що ворог поніс суттєві втрати на береговій лінії Каховського водосховища (від Василівки до Знам’янки).

Надати точну кількість не можемо, адже навіть своїх поранених вони просто спалювали – йдеться у повідомленні.

Завдяки аеророзвідці, тепер краще видно пересування техніки ворога і є можливість швидко її знищувати.

Накрили ряд вогневих позицій орків, кілька складів із БК, та значно зменшили чисельність командного складу, – пишуть військові.

Вони додають, що  орки розуміють, що тепер їхня логістика накривається мідним тазом, і починають знищувати нашу інфраструктуру.

І готуються, швидше за все, продемонструвати «жест доброї волі», вирушити на концерт Кабзона (інших варіантів ми не дамо ядерним терористам) – йдеться у повідомленні.

За словами партизанів,  морги на тому березі забиті, медично-санітарні частини і пологовий будинок переповнені трьохсотими.

Заявки на участь у референдумі ЗСУ подали своєчасно, колаборанти закуповують підгузки. Дякуємо партизанському руху за виконану роботу, не зупиняємося на досягнутому, палимо рашистів далі без жалю, – пишуть військові.

Про «врожай» на енергодарському напрямку розповіли українські військові

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×