Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6897
6897

Про втрати окупантів в Енергодарі, Кам’янці та Мелітополі розповіли у Генштабі

Про втрати окупантів в Енергодарі, Кам’янці та Мелітополі розповіли у Генштабі

Про втрати окупантів в Енергодарі та інших районах Запорізької області, розповіли у Генштабі ЗСУ, передає Nikopolnews.

У вечірньому зведенні Генштабу 4 листопада говориться про те, що на Запорізькому напрямку окупантам не щастить, а ЗСУ мають успіхи.

В Енергодарі

2 листопада поточного року, у районі міста Енергодар Запорізької області знищено зенітний ракетний комплекс С-300 та вантажівку з боєприпасами, а близько 20 військовослужбовців противника отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Мелітополь

3 листопада, у місті Мелітополь, було завдано вогневого ураження по пункту управління противника, розміщеному в будівлі промислової зони. Як результат, близько 50 загарбників поранено та знищено до 10 одиниць військової техніки. Окрім того, пошкоджено близько 80 одиниць військової техніки різного типу, які ворог розміщував в ангарах.

Кам’янка

За наявною інформацією, в населеному пункті Кам’янка Запорізької області, противник перемістив особовий склад своїх підрозділів, згорнув блокпости та комендатуру.

Відзначається низький рівень морально-психологічного стану особового складу ворожих підрозділів, що знаходяться у Запорізькій області. Це наслідки незадовільних умов утримання, поганого екіпірування, постійної затримки та неповних виплат грошового забезпечення, а також зневажливого ставлення військового керівництва до підлеглих.

Близько 130 «трьохсотих» росіян і купа знищеної техніки – Генштаб про успіхи біля Енергодара та на всьому Запорізькому напрямку

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×