Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
765
765

Росія посилила своє угрупування на Криворізькому напрямку – Міноборони

Росія посилила своє угрупування на Криворізькому напрямку – Міноборони

Росія посилила своє угрупування на Криворізькому напрямку фронту. Таку заяву зробили у Міноборони сьогодні, 5 липня, передає Nikopolnews, посилаючись на УНН.

На Криворізькому напрямку (північ Херсонщини) зафіксовано переміщення двох батальйонно-тактичних груп повітряно-десантних військ із Бахмутського напрямку. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник.

“На Криворізькому напрямку окупанти посилюють свої війська за рахунок переміщення до двох батальйонно-тактичних груп повітряно-десантних військ із Бахмутського напрямку”, – наголосив Мотузяник.

Він також додав, що на Південнобузькому та Таврійському напрямках на обороні та утриманні раніше зайнятих позицій зосереджені угруповання російських окупаційних військ зі складу 8-ї, 49-ї армій берегових військ чорноморського флоту і мобрезерву 1-го армійського корпусу.

Тим часом, в ОК «Південь» повідомляють, що у даній операційній зоні продовжується ведення бойових дій на лінії зіткнення, ворог облаштовує рубежі оборони, підтягує резерви.

Вночі в районі Лозового, на Херсонщині, відбито контратаку посиленого взводу противника. Їх відчайдушна спроба успіху не мала. Втративши БТР-82, 2 вбитими і 5 пораненими, ворог втік.

Росія посилила своє угрупування на Криворізькому напрямку – Міноборони

Парою наших гелікоптерів завдано авіаційний удар по скупченню противника північно-західніше Правдиного.

У вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ 5 липня повідомляється, що на Південнобузькому напрямку фронту, до якого входить Криворізький, противник здійснював систематичні обстріли цивільної та військової інфраструктури із ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Осокорівка, Добрянка, Потьомкіне, Іванівка, Березнегувате, Партизанське, Червона Долина, Киселівка та Мирне. Зберігається подальша загроза завдання ракетних ударів по критичній інфраструктурі регіону.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×