Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6568
6568

Що відбувається на Запорізькому, і зокрема на Енергодарському напрямках – інформація від військових

Що відбувається на Запорізькому, і зокрема на Енергодарському напрямках – інформація від військових

Військові оприлюднили на своєму Телеграм-каналі інформацію про те, що відбувається на Запорізькому і, зокрема, на Енергодарському напрямках, передає Nikopolnews. Відповіли на питання, до яких пір орда буде тероризувати Нікополь і район.

Що відбувається на Запорізькому напрямку – загальна картина

  • Мелітополь став одним із головних транспортних хабів. Через Мелітополь стабільно перевозять особовий склад та БК у напрямку Запоріжжя та Херсона (а якщо точніше – Нової Каховки). Також перевозять техніку, понтони, важку техніку по тому самому маршруту.
  • Після останніх прильотів із місцями проживання у Мелітополі окупанти обережні. Вони все ще живуть на Рефмі, куди був дуже гарний приліт місяць-два тому. Але тенденція ставити свої консерви і жити в місцях прильоту у них спостерігається по всій ділянці фронту, тому це не дивно.
  • Кошмарять Нікополь постійно, відповідь отримують, але до деокупації Енергодара самому Нікополю буде важко видихати.
  • На самому напрямку йде позиціонка. Для наступальних дій у росіян не вистачить ресурсів, а ось для оборони у них вистачає консерв. Дуже багато арти плюс постійно авіапідтримка, але сьогодні одну вертоптичку вдалося приземлити.
  • На всьому Запорізькому напрямку у ворога приблизно 15-20 БТГр – Запоріжжю нічого крім обстрілів не загрожує, але оборону вони намагаються будувати.
  • Оселилися вони в Бердянську і як і у випадку з Херсоном, Мелітополем та іншими пунктами – сидять у «віджатих» будинках, дачах та інших місцях, враховуючи, що в Бердянську вони почуваються більш менш безпечно. Але партизани, звичайно, знатно їх пошматували протягом вересня.
  • Через Армянськ-Красноперекопськ-Мирне-Каланчак щодня заїжджає та виїжджає різна техніка, яка згодом або їде у бік Нової Каховки, або у бік Мелітополя, а далі у бік Запоріжжя.
  • Генштаб підтвердив, що сьогодні вранці знищено склад БК у районі Чернігівки – близко 50 300-х окупантів.

Мелітополь та інші котики із Запорізького напрямку – ніхто про вас не забув і не забуде. Навіть якщо кілька днів уже тихо – це не означає, що за вас битися ніхто не буде, – запевняють військові.

Щодо Енергодарського напрямку

Що відбувається на Запорізькому, і зокрема на Енергодарському напрямках – інформація від військових

З приводу Енергодарського напряму, як ви могли помітити, зведення не було вже давно. На даний момент ведемо режим тиші. Вчора авіація допомогла нам і по Україні загалом. Звичайно, є ряд успішних утилізацій фаршу по береговій лінії Енергодару. Озвучувати успіхи поки що не будемо, але їх немало. Підводимо рфію до жесту швидкого старту з Енергодару, – інформують у ЗСУ.

Про втрати ворога на Енергодарському напрямку розповіли військові

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×