Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1446
1446

«Щойно була доповідь розвідки та СБУ: росія хоче влаштувати теракт на ЗАЕС» – Зеленський

«Щойно була доповідь розвідки та СБУ: росія хоче влаштувати теракт на ЗАЕС» – Зеленський

Росіяни хочуть влаштувати теракт на ЗАЕС. Про це заявив Володимир Зеленський 22 червня у своєму зверненні, передає Nikopolnews.

Президент вернувся до українців та людей у всьому світі. Він сказав, що щойно заслухав доповідь розвідки та Служби безпеки України.  Розвідка отримала інформацію про те, що Росія розглядає сценарій терористичного акту на Запорізькій атомній станції – терористичного акту з викидом радіації. Вони все підготували для цього.

На жаль, уже неодноразово мені доводилося нагадувати, що радіація не знає державних кордонів і те, по кому вона вдарить, визначається лише напрямком вітру. Ми передаємо всю наявну інформацію нашим партнерам – кожному у світі. Усі докази. Європа, Америка, Китай, Бразилія, Індія, арабський світ, Африка – усі країни, абсолютно всі мають це знати. Міжнародні організації. Усі. Жодних терактів на атомних станцій ніколи, ніде не повинно бути. Цього разу не має бути як із Каховкою: світ попереджено, отже, світ може і повинен діяти, – сказав Зеленський

Росія хоче влаштувати теракт на ЗАЕС: звернення Зеленського: відео

Нагадаємо, раніше Зеленський вже говорив, що  Росія хоче підірвати Запорізьку АЕС

Зазначимо, що у росії вже відреагували на заяву Зеленського і, як завжди назвали її “брехнею”. Про таке сказав Пєсков. Втім, іншої реакції від країни-терористки, годі було й очікувати.

Читайте також: Мінування Запорізької АЕС – у МАГАТЕ прокоментували ситуацію

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×