Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1479
1479

«200-х» та «300-х» вивозили пачками – Федоров про втрати окупантів у Білозерці на Запоріжжі

«200-х» та «300-х» вивозили пачками – Федоров про втрати окупантів у Білозерці на Запоріжжі

Міський голова Іван Федоров розповів про великі втрати окупантів у Білозерці на Запоріжжі за минулу добу, передає Nikopolnews.

За словами Федорова убитих і поранених росіян вивозили «пачками». Про це він сказав під час інтерв’ю у телемарафоні «Єдині новини»

У вівторок, 23 травня, окупанти у захопленій Білозерці на Запоріжжі зазнали великих втрат. Було ліквідовано їхні угруповання та місця базування.

У Білозерці на Запоріжжі окупантам було гаряче: мапа

Лише за останню добу ми можемо перелічувати їхні втрати, ліквідацію їхніх угруповань та їхніх базувань. Таке було 23 травня у Білозерці, звідки вони просто пачками вивозили “200-х” та “300-х”, – розповів Федоров.

За його словами, окупантів везли до лікарні Мелітополя і військових шпиталів. Останні розмістили в українських захоплених школах.

Така ж ситуація була в Пологах, де їхнє командне угруповання також було знищене. Після цього вони “Уралами” вивозили своїх колишніх військових і зробили братську могилу, – розповів Федоров

За його даними, аналогічна ситуація в декількох інших захоплених населених пунктах Запорізької області.

На території всієї запорізької лінії фронту щодня у ворогів поганий настрій, а від того наш настрій стає кращим. Вчора, 22 травня, розвідниками були ліквідовані щонайменше дві бази російських військових у Пологах та Василівці. Є відеозаписи, на яких видно, як після вибухів на цих базах окупанти утворили братську могилу, – розповів ван Федоров

Інформацію про великі втрати окупантів на Запоріжжі підтверджують і моніторингові Телеграм-канали. Зокрема, ТГ-канал “Скелети Шевчика” публікує ось таке фото з окупованих Полог.

втрати окупантів на запоріжжі

Нагадаємо, раніше ми повідомляли: В Іванівці на Запоріжжі «бавовна» відвідала баню з голими окупантами – повідомляють про 80 трупів

Читайте також: Ракетний удар по Авдіївці 23 травня – двоє людей загинули під завалами багатоповерхівки (апокаліптичні фото)

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×