Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
592
592

В Енергодарі окупанти готуються до нового навчального року

В Енергодарі окупанти готуються до нового навчального року

В Енергодарі окупанти готуються до нового навчального року. Про  це повідомляє законний міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає Nikopolnews.

Окупаційна «влада» в Енергодарі заходилася готуватися до нового навчального року. 20 червня, у гімназії №2 загарбники провели збори для батьків та освітян, – йдеться у повідомленні Дмитра Орлова.

На зборах окупанти розповідали, як збираються навчати енергодарських дітей у новому навчальному році та  про “основні навчальні стандарти рф”. А для більшої переконливості у своїх “благих намірах” поставили на вході військового з автоматом.

В Енергодарі окупанти готуються до нового навчального року

Окупанти оголосили, що до нового навчального року збираються відкрити всі школи та дитсадки. А ще – видавати випускникам 9-х та 11-х класів атестати російського зразка, з якими енергодарські діти буцімто матимуть право вступати в захоплений Мелітопольський державний університет та навчальні заклади на території рф.

Переважна більшість присутніх батьків прийшли на «захід» тільки для того, аби особисто почути, що саме готують для них окупанти. І від перспективи отримати будь-які документи від окупантів люди, з цілком зрозумілих причин, не в захваті, – зазначає Дмитро Орлов.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×