Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1559
1559

ОНОВЛЕНО. В Енергодарі окупанти розстріляли працівника АЕС

в енергодарі окупанти

В Енергодарі окупанти розстріляли працівника Запорізької АЕС. Чолові вижив, але отримав численні важкі поранення. Про це повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає Nikopolnews.

23 травня військові рф з автоматами в руках увірвалися до квартири Сергія Щвеця – працівника одного з підрозділів Запорізької АЕС, та без  пояснень відкрили по ньому вогонь. Чоловік  отримав численні важкі поранення. Зараз лікарі намагаються урятувати йому життя, – написав Дмитро Орлов  увечері в понеділок.

ОНОВЛЕНО. В Енергодарі окупанти розстріляли працівника АЕС

Сергія Швеця російські ставленики вважають винним у замаху на самозваного “мера” Енергодара

Про це повідомив речник Запорізької ОВА Іван Арєф’єв.

Окупанти на своїх ТГ-каналах відзвітували, що такими діями ліквідували “терориста”, винного у замаху на вбивство колаборанта та самозваного “мера” Андрія Шевчика, – йдеться у повідомленні.

ОНОВЛЕНО, Сьогодні, 24 травня, міський голова Енергодара Дмитро Орлов повідомив, що стан Сергія Швеця,  якого 23 травня розстріляли у власній квартирі, залишається важким.

Численні проникаючі пульові поранення несумісні з життям, значна втрата крові. Та Сергій витримав 10-годинну операцію. Диво, яке зробили наші лікарі залишає надію на одуження працівника Запорізької АЕС, – написав Дмитро Орлов.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×