Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3150
3150

В Енергодарі окупанти вбили співробітника АЕС

В Енергодарі окупанти вбили співробітника АЕС

В Енергодарі окупанти вбили співробітника Запорізької АЕС. Він помер після того, як загарбники жорстоко побили його за відмову коритися їм. Сумну новину повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов увечері 3 липня, передає Nikopolnews.

Енергодар під окупацією нелюдей зазнає страшних і незворотних втрат. Сьогодні, 3 липня, пішов з життя водолаз гідроцеху Запорізькоі АЕС Андрій Гончарук, – написав Дмитро Орлов.

Він нагадав, що кілька днів тому працівника атомної електростанції, досвідченого і професійного водолаза вкрай жорстоко побили окупанти. Від чоловіка вимагали пірнати в бризгальний басейн ЗАЕС, і після його відмови монстри в людському обличчі закатували Андрія Гончарука.

В Енергодарі окупанти вбили співробітника АЕС

З численними тілесними ушкодженнями в стані коми його було доставлено до лікарні м. Енергодар. Але травми виявилися несумісними з життям і сьогодні він помер, так і не прийшовши до свідомості.

Висловлюємо глибокі  співчуття рідним та близьким загиблого. Ми ніколи не забудемо і не пробачимо  злочини, які коять окупанти та іх спільники-колаборанти в Енергодарі, на нашій українській землі! – написав Дмитро Орлов.

В Енергодарі окупанти викрали посадовця, відомого проукраїнською позицією

В Енергодарі окупанти викрали 11 співробітників ЗАЕС

Окупанти силою змушують працівників Запорізької АЕС осушити охолоджувальні басейни

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×