Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3874
3874

В Енергодарі окупанти влаштували чергову провокацію – мер

В Енергодарі окупанти влаштували чергову провокацію – мер

В Енергодарі окупанти влаштували чергову провокацію. Про це заявив міський голова Енергодара Дмитро Орлов. Він закликав містян не вірити фейкам, передає Nikopolnews.

За словами Орлова, окупанти намагаються переконати мешканців міста в тому, що партизани планували влаштувати в Енергодарі теракт.

Якщо ти недогромадянин недодержави-терориста, то ти вважаєш, що й всі навколо мислять так само. Сміттєві Телеграм-канали мордорської орди, яка засіла в Енергодарі, останнім часом намагаються нав’язати місцевим мешканцям думку про те, що вони активно борються з неіснуючими партизанами, вилучають арсенали зброї, викривають замахи…Ось і сьогодні недолугі «знайшли» біля зупинки громадського транспорту «саморобний вибуховий пристрій». І звичайно ж відразу викрили наміри невстановлених осіб – теракт!!! Проти працівників станції, які чекають на зупинці автобуси! – написав Дмитро Орлов.

В Енергодарі окупанти влаштували чергову провокацію – мер

Він зазначив, що Енергодар – місто освічених людей, які не ведуться на дешеву пропаганду, а лише сміються з неї.

Ваша дешева пропаганда лише смішить всіх адекватних жителів, які розуміють, що терористи – це ви, – звернувся до загарбників міський голова.

Навіщо такі провокації росіянам?

На думку Дмитра Орлова (пряма мова)

  • По-перше, це необхідність доповідати «наверх» про свою бурхливу діяльність. Їх командири такі ж придуркуваті, як і вони, вирощені на телебаченні соловйова/скабєєвої, тому вірять в маячню, яку їм надсилають в звітах.
  • По-друге, таким чином вони хочуть виправдати весь той терор, який чинять в місті. Ніби то всі їх викрадення та катування жителів – це боротьба з підпіллям. І знову ж таки, вони помиляються в оцінці критичного мислення місцевого населення. З вас регочуть, загарбники, розуміючи вашу нікчемність.
  • По третє – оркам вигідно створити образ «партизан», на яких можна списувати свої рукожопні прорахунки. Це з зручно, прибрати когось незручного зі «своїх» (як то гауляйтера шевчика) і все списувати на партизан.

Користуйтесь перевіреними джерелами інформації. Вмикайте критичне мислення. Не довіряйте загарбникам і окупантам. Пам’ятайте, ми на своїй землі і захищаємо свій дім. Орда прийшла з війною, вони агресори, окупанти і військові злочинці! – резюмував Дмитро Орлов.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×