Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
28519
28519

В Енергодарі сталася подія, внаслідок якої орків поменшало фізично – мер

В Енергодарі сталася подія, внаслідок якої орків поменшало фізично - мер

В Енергодарі сталася подія, яка, можливо примусила орків почати усвідомлювати, що цинічні обстріли сусідніх населених пунктів не минуться для них безслідно…

Сьогодні Енергодар сколихнула новина про те, що на території тимчасово окупованої Запорізької АЕС відбулася подія, внаслідок якої окупантів трохи поменшало фізично. Про це розповів міський голова Енергодара, Дмитро Орлов, передає Nikopolnews.

Оскільки зараз ходить багато домислів навколо цієї ситуації, оперувати будемо тільки відомими нам фактами станом на зараз і чекати на оновлення інІормаціі, – зазначив Дмитро Орлов.

І розповів наступне:

“Отже, що відомо точно. В другій половині дня в міську лікарню терміново доставлені  9 військових країни-терориста з пораненнями різної ступені важкості. Деякі лікуються амбулаторно, деякі  госпіталізовані в стаціонар. Один з ниху важкому стані – в реанімацію. Також є і загиблі, але назвати іх точну кількість наразі ми не можемо.

Як і не будемо домислювати, що ж стало причиною одночасного «прорідження» рядів окупантів на об’єкті, який вони начебто ретельно «охороняють». Про це, думаю, пізніше скажуть компетентні служби.

Зараз можемо додати тільки, що орки перелякалися настільки, що в паніці бігали по території станції, на тривалий час заблокували на підприємстві одразу дві зміни оперативного персоналу, які мали міняти одна одну. Врешті людей відпустили.

Окупанти ж продовжують шукати ворогів. І, можливо, починають усвідомлювати, що цинічні обстріли сусідніх населених пунктів, які ведуться ними з території атомної станції, не минуться для них безслідно”.

В Енергодарі сталася подія, внаслідок якої орків поменшало фізично - мер

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×