Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3316
3316

В окупованому Енергодарі партизани «передали привіт» колаборанту

В окупованому Енергодарі партизани «передали привіт» колаборанту

В окупованому Енергодарі партизани «передали привіт» місцевому колаборанту. Фото з місця події оприлюднив Телеграм-канал «Енергодар», а подробицями поділилося запорізьке видання Форпост, передає Nikopolnews.

«Сьогодні вранці в Енергодарі ранок почався не з кави. Мешканці міста прокинулись від вибуху, який стався на вулиці Курчатова, 38. Були підірвані двері підїзду. Попередньо, там знаходився місцевий гауляйтер — «голова військової адміністрації»  — зрадник Андрій Шевчик»», – пише Форпост, посилаючись на місцевого мешканця.

В окупованому Енергодарі партизани «передали привіт» колаборанту

Видання зазначає, що у Запорізькому краї активно продовжує розвиватися Рух опору в тимчасово зайнятих агресором містах та селах.

За інформацією ЗОВА, після підриву минулого тижня залізничного мостового переходу поблизу Якимівки, окупанти шукають цих «диверсантів».

Підірваний міст відрізав рашистам постачання. Відтепер вони не зможуть швидко отримувати боєприпаси, зброю та пальне з тимчасово окупованого Криму.

У Мелітополі, Якимівці та районі провели численні обшуки — у приватних будинках, на підприємствах моторного заводу тощо.

У Бердянську також діє українське підпілля: місцеві вночі чули постріли поблизу порту. Після цього російські військові почали активно проводити обшуки по місту.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×