Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3338
3338

«Для патріотів ситуація погіршується з кожним днем» – що відбувається в Енергодарі зараз

«Для патріотів ситуація погіршується з кожним днем» - що відбувається в Енергодарі зараз

4 березня 2022 року місто-атомників на лівому березі Каховського водосховища було захоплене росіянами, незважаючи на відчайдушні спроби місцевого населення захистити його. В руках загарбників опинилася і найбільша у Європі АЕС, за допомогою чого тепер РФ шантажує весь світ. Про те, що відбувається зараз Енергодарі, який вже 10 місяців живе під окупацією, повідомляє місцеве видання ЕНЕРГОДАР.ІНФО, передає Nikopolnews.

Проблеми у соціально-комунальній сфері

Безліч будинків в Енергодарі досі без опалення, тому що не вистачає мобільних котелень, які привезли окупанти. При цьому блок вони не запускають, але вирізають загальні магістралі центрального опалення, щоб встановити ці котельні.

Є безліч проблем із лікарнею, куди дуже багато людей зараз звертаються із захворюваннями грипу. Але лікарів не вистачає.

Кримінал

За останні два тижні сталося два вбивства місцевих жителів, поки не відомо за яких обставин, і хто загинув. Поліція, яку створили окупанти, шукає свідків і підозрюваних, звинувачують не винних людей.

В Енергодарі все важче проукраїнському населенню

Людей, які намагаються триматися за останні промінчики надії, заганяють у важкі умови. Тих, хто підписав контракт (від ред. – із Росатомом), переселяють у квартири, де немає проблем з електрикою і опаленням – зафіксовано вже два таких випадки. Вони також отримують безкоштовно всі ліки при зверненні до лікарні. Повністю вивели гривню з обігу. Ситуація для людей з проукраїнською позицією, які залишилися, погіршується з кожним днем.

Роспропаганда показала, як мобіки тренуються помирати на Запоріжжі (відео)

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×