Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1094
1094

Відступаючи з великими втратами на Криворізькому напрямку, ворог підірвав два мости

Відступаючи з великими втратами на Криворізькому напрямку, ворог підірвав два мости

Відступаючи з великими втратами на Криворізькому напрямку, окупанти підірвали два мости через річку Інгулець, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ОК «Південь» і Генштаб ЗСУ.

Генштаб ЗСУ повідомляє зранку 1 червня, що найбільші втрати противник за минулу добу поніс на Криворізькому і Бахмутському напрямку.

На Криворізькому напрямку, на півночі Херсонщини, події розвиваються насичено і динамічно – ЗСУ продовжує наступ, а ворог шукає засоби і заходи протидії контрнаступу наших сил. Спецпідрозділами рашистів підірвано мости через річку Інгулець в районі Давидова Броду та Великої Олександрівки.

Про це повідомляє ОК «Південь».

Продовжуючи накривати підступи до своїх позицій артилерійсько-мінометним вогнем, ворог не гребує обстрілами населених пунктів касетними боєприпасами з реактивних систем залпового вогню «Торнадо-С» та гармат ствольної далекобійної артилерії “Піон” калібром 203 мм.

На Південнобузькому напрямку ворог основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих позиці та створенні додаткових рубежів оборони. У районах населених пунктів Миколаївка, Новопавлівське і Широке здійснив масовані обстріли із реактивних систем залпового вогню, ствольної артилерії та мінометів, – повідомляють у Генштабі ЗСУ у ранковому зведенні 1 червня.

В районі Добрянки, на півночі Херсонщини ворожа диверсійно-розвідувальна група намагалася здійснити прорив в тил наших підрозділів. Наразившись на влучну відсіч наших стрільців, ретирувалася на вихідні позиції.

Водночас противник проводив і повітряну розвідку безпілотними літальним апаратом типу «Орлан-10». Влучним пострілом бійців нашого зенітно-ракетного підрозділу повітряного розвідника знищено.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що, підірвавши міст через Інгулець, окупанти відрізали роту своїх же військових. Про це розповіли українські Захисники.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×