Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
31070
31070

Внаслідок успішних дій ЗСУ на Криворізькому напрямку ворог втік до Ольгіного

Внаслідок успішних дій ЗСУ на Криворізькому напрямку ворог втік до Ольгіного

Про успіхи ЗСУ на Криворізькому напрямку Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Генштаб ЗСУ.

Так, у вечірньому зведенні Генштабу 24 червня зазначається, що внаслідок успішних наступальних дій наших підрозділів, частина сил ворога залишила підготовлені оборонні позиції та втекла в район населеного пункту Ольгіне Бериславського району Херсонської області.

Повідомляють про  успіхи ЗСУ і мешканці Бериславського району. Зокрема волонтер з Нововоронцовки Дмитро Бурлай пише, що є певні позитивні моменти в сусідніх громадах. Йде повзучий наступ наших військ. Працює українська авіація, відбувається знищення позицій ворога.

А в самій Нововоронцовській громаді ситуація незмінна. Лінія фронту майже не змінилася. Але стали меншими обстріли Нововоронцовки і села Осокорівка, яке дуже сильно постраждало від дій агресора.

Щодо ситуації в цілому, на Південнобузькому напрямку противник зосереджує основні зусилля на утриманні зайнятих раніше рубежів, – повідомляє Генштаб.

А в Оперативному командуванні «Південь» інформують, що на Херсонщині ворожі війська використовують всю наявну зброю, внаслідок чого у захоплених населених пунктах знищено сотні будинків та об’єктів інфраструктури.

У деяких окупованих селах відбулася ротація вояків, тож нові «асвабадітєлі» зухвало вдираються та оселяються у будинках людей, які евакуювалися, – зазначають у  командуванні.

В багатьох окупованих громадах ситуація критична. Через бойові дії села напівпорожні, всі школи, садки, лікарні, знищені, або заміновані рашистами. Більшість підприємств та установ області захоплені, багато з них пошкоджені та знищені.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×