Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1494
1494

Ворог атакував з гелікоптерів переправу через Інгулець на Криворізькому напрямку

Ворог атакував з гелікоптерів переправу через Інгулець на Криворізькому напрямку

Ворог атакував з гелікоптерів переправу через Інгулець на Криворізькому напрямку. Про це йдеться у повідомленні Оперативного командування «Південь», передає Nikopolnews.

Поодинокими та парними ворожими гелікоптерними ударами Ка-52 атаковано переправу через Інгулець на півночі Херсонщини та двічі район визволеної Іванівки. Втрат немає, – інформує командування.

Повідомляється також, що під час повітряного бою над Херсонщиною один з трійки ворожих винищувачів намагався вразити керованими ракетами “повітря-повітря” пару наших штурмовиків. Успіху не мав.

Тим часом наші авіатори гелікоптерами та штурмовиками нанесли 2️ авіаційні удари по опорним пунктам ворога в районі Благодатного. Результати дорозвідуються.

Ракетно-артилерійські та інші підрозділи шляхом відпрацювання вогневих завдань забезпечили втрати ворога на півдні в кількості 18 рашистів, 2 самохідних артилерійсько-мінометних установок «Нона-С», 1 зенітної установки 23-го калібру, 1 гаубиці «Мста-Б», 5 одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також 2 складів боєприпасів.

У Генштабі ЗСУ вранці 6 липня підтверджують, що українська ударна авіація продовжує атакувати ворога на кількох стратегічних напрямках. Так, минулої доби бомбардувальники та штурмовики Повітряних Сил Збройних Сил України знищили два польових склади боєприпасів, два взводних опорних пункти російських окупантів та понад 10 одиниць ворожої техніки. Втрати у живій силі уточнюються.

На Південнобузькому напрямку ворожа артилерія вела обстріли в районах населених пунктів Трудолюбівка, Князівка, Миколаївка, Тополине, Кобзарці, Благодатне, Шевченкове, Лупареве. Залишається подальша загроза ракетних ударів.

Спробу наступу загарбників в напрямку Лозового на Херсонщині українські воїни жорстко придушили. Ворог продовжує заходи з поповнення втрат.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×