Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2033
2033

Вибухи в Енергодарі є черговою провокацією окупантів – мер

Вибухи в Енергодарі є черговою провокацією окупантів - мер

Сьогоднішні вибухи в Енергодарі – це чергова провокація окупантів. Про це заявив міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає Nikopolnews. Орлов запевнив, що ЗСУ не мають жодного відношення до цього.

За словами міського голови, окупанти в Енергодарі продовжують провокації.  На своїх пропагандистських каналах вони розповсюджують заяви, що ЗСУ начебто серед білої днини обстріляли житлові квартали міста.

В Енергодарі дійсно сьогодні знову чути постріли та вибухи. Лунають вони з промислової зони міста. Але ЗСУ не мають до них жодного відношення. Коли Збройні сили України підуть в контрнаступ, Енергодар обов’язково про це дізнається. І це буде відбуватися не таким чином, як малюють зараз рашисти, – запевнив Дмитро Орлов.

Вибухи в Енергодарі є черговою провокацією окупантів - мер

На його думку, найбільш вірогідна причина таких провокацій – максимально посіяти паніку серед місцевого населення. І таким чином спровокувати людей до масового одночасного виїзду з міста, що у свою чергу дозволить виростовувати скупчення великої кількості людей в районі Василівки та штучно затримувати там авто на не визначений термін.

На превиликий жаль – це спроба окупантів використати громадян України для великого «живого щита» з цивільного населення перед контрнаступом ЗСУ, щоб заблокувати просування та інтенсивність атаки наших військових, – зазначив Дмитро Орлов.

Він звернувся до земляків:

Прошу всіх мешканців Енергодара зараз максимально утриматися від пересування вулицями міста. Не підходьте до вікон. Не підіймайте незнайомі предмети чи пакунки. Провокації можуть набувати різних форм.

Місцевий Телеграм-канал Енергодар повідомляє, що сьогодні приблизно о 15:00 стався новий «приліт» у приміщення СБУ у тимчасово окупованому Енергодарі. З будівлі піднявся дим.

Нагадаємо, вночі двічі було атаковане приміщення СБУ у м. Енергодар. Міський голова назвав це провокацією.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×