Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
511
511

Вдерлися додому і забрали: в окупованому Енергодарі викрали ще одного працівника ЗАЕС

1

Стало відомо, що в окупованому Енергодарі викрали ще одного працівника ЗАЕС. Про це повідомляє Енергоатом, передає Nikopolnews.

Близько місяця тому, 18 липня 2023 року, загарбники викрали ще одного працівника тимчасово окупованої Запорізької АЕС – начальника зміни турбінного відділення експлуатаційного підрозділу Сергія Спартесного, якому понад 60 років.

Озброєні російські військові прийшли додому до чоловіка та забрали його до місцевого окупаційного відділку поліції. Раніше в будинку працівника ЗАЕС неодноразово проводилися обшуки, рашисти постійно перевіряли комп’ютер, телефон та соціальні мережі.

Весь цей час Сергій Спартесний перебуває в поліції, й досі немає жодної інформації ні про його стан здоров’я, ні про звинувачення, які висувають окупанти. Зв’язку із чоловіком просто немає.

Вдерлися додому і забрали: в окупованому Енергодарі викрали ще одного працівника ЗАЕС

Звертаємося до усієї світової спільноти із закликом докласти максимальних зусиль та вжити всіх можливих заходів для звільнення усіх працівників ЗАЕС, яких тримають у полоні російські терористи просто за те, що вони українці! – йдеться у повідомленні Енергоатому

Ще новини Енергодара і ЗАЕС: Окупанти місяць катують інженера ЗАЕС Сергія Потинга

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×