Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
22312
22312

«Вилазка на Енергодар» – український спецпризначенець розповів, як це було

«Вилазка на Енергодар» - український спецпризначенець розповів, як це було

Операції українських розвідників і диверсантів максимально закриті із зрозумілих причин. Але деякі операції, як наприклад вилазка на Енергодар, стали публічними. Про участь у цій операції розповів один із українських спецпризначенців, передає Nikopolnews.

Спецпризначенці показали тоді вищий пілотаж. У приладах нічного бачення вони підпливали до берега Енергодара, обстрілювали позиції ворога і залишали небезпечне місце.

Захисник, у якого беруть інтерв’ю у відео нижче, розповідає, що було страшно. Адже ризик був величезний. Втім, з його побратимів під час «вилазок на Енергодар» тоді ніхто не загинув. Також оборонець сказав, що завдання видавалося дуже складним, але його вдалося реалізувати.

Детальніше дивіться у відео.

«Вилазка на Енергодар»: як це було

Нагадаємо, у вересні минулого року радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявляв, що українські диверсійно-розвідувальні групи виконують ночами завдання у тимчасово окупованому РФ Енергодарі Запорізької області.

Геращенко публікував відео, на ньому видно чотирьох спецпризначенців, які позують біля дорожнього знака на одному з виїздів з Енергодара.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×