Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
892
892

Серед завезених на ЗАЕС російських енергетиків зростає невдоволення: що їм не так

Серед завезених на ЗАЕС російських енергетиків зростає невдоволення: на що вони скаржаться

Серед завезених на ЗАЕС російських енергетиків зростає невдоволення. Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України, передає Nikopolnews.

У ГУР інформують, що держава-агресор росія, під чиїм тимчасовим окупаційним  контролем перебуває об’єкт критичної інфраструктури, посилює тиск на громадян України, які працюють на АЕС, аби змусити їх отримати  російські паспорти та підписати контракти з «росатомом».

Відповідно до вимог російських окупантів, декілька сотень українських  працівників ЗАЕС повинні бути паспортизовані документами держави-агресора та підписати контракти до 31 грудня 2023 року.

З метою примусу на українських фахівців чинять психологічний тиск, вибірково без попереджень позбавляють доступу до робочих місць, анулюючи їхні перепустки.

Серед українських працівників, які відмовляються від підписання контрактів з «росатомом» та паспортів держави-агресора, російські спецслужби намагаються посіяти недовіру один до одного, створюючи умови для анонімних доносів, зокрема через спеціально створені телеграм-боти.

Чому серед завезених на ЗАЕС російських енергетиків зростає невдоволення

Серед завезених на ЗАЕС російських енергетиків зростає невдоволення: на що вони скаржаться

Водночас серед завезених на ЗАЕС російських енергетиків зростає невдоволення через невиконані обіцянки щодо термінів відряджень на окуповану українську атомну електростанцію — замість двох місяців москва наказує їм працювати по пів року й довше, оскільки на росії  важко знайти охочих кваліфікованих фахівців їм на заміну.

Ще новини ЗАЕС і Енергодара:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×