Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
883
883

ЗСУ продовжують наступ на Херсонщині: знищено 67 окупантів, командний пункт і багато техніки

ЗСУ продовжує наступ на Херсонщині: знищено 67 окупантів, командний пункт і багато техніки

ЗСУ продовжують наступ на Херсонщині і мають успіхи. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь» вранці 30 травня, передає Nikopolnews.

Обстановка на південному напрямку динамічна та напружена.  Ворог продовжує підтягування резерви та облаштовувати оборонні рубежі на Херсонщині, – йдеться у повідомленні ОК “Південь”.

Неподалік від Херсону триває вивантаження техніки: близько 120 одиниць Т-62 та БМП-2 протягом кількох днів накопичено для посилення ворожих позицій. В районі Нової Каховки та Степанівки облаштовуються танкові позиції.

Водночас наші підрозділи продовжують наступальні дії та заходи сковування й недопущення переміщення резервів.

Ворожа повітряна розвідка за допомогою БПЛА “Орлан-10” обернулася втратою безпілотника. Тоді було застосовано гелікоптери Мі-8, за допомогою яких противник розвідував наші позиції та намагався  їх атакувати.

В ході вогневої підтримки наступу та ведення сковуючих дій ракетно-артилерійськими підрозділами у взаємодії з авіацією забезпечено втрати ворога у кількості 67 осіб, 6 танків Т-62, 2 реактивні системи залпового вогню «Град», 3 самохідних гаубиці «Мста-С», 3 одиниці броньованої та 13 – автомобільної техніки. Також знищено пункт управління безпілотними розвідниками та командний пункт одного з ворожих підрозділів.

Фото – Генштаб ЗСУ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×