Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3822
3822

«ЗСУ продовжують вдало добивати ворога» – новини з фронту на Нововоронцовщині

«ЗСУ продовжують вдало добивати ворога» - новини з фронту на Нововоронцовщині

Новини з фронту на Нововоронцовщині, що межує з Дніпропетровською областю на Херсонщині, Nikopolnews повідомляє, посилаючись на місцевого волонтера Дмитра Бурлая.

За словами Дмитра Бурлая, у вказаному напрямку лінія фронту поки не змінна. Основні обстріли припадають на село Осокорівка та на степові, які знаходяться під окупацією. Однак дістається і самій Нововоронцовці. Фактично на даний час ворог здійснює обстріли навмання та хаотично. В більшості випадків страждають цивільні мешканці, яким було пошкоджено приватні будинки.

Однак, наші ЗСУ вдало продовжують добивати позиції ворога. Завдяки техніці наших друзів, влучання стали більш точними. Це деморалізує ворога. Між підрозділами окупантів все частіше виникають непорозуміння та розбірки, – повідомляє Дмитро Бурлай.

Додамо, що міський голова Зеленодольська Дмитро Невеселий у своєму вечірньому зверненні 16 травня теж зазначив, що гучні звуки бою, які чують сьогодні мешканці – це робота нашої армії. А ворожих “прильотів” по території громади сьогодні, на щастя, не було.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×