Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3061
Без категорії
3061

18-річного контрактника з Дніпропетровщини знайшли мертвим на Донбасі

контрактника з Дніпропетровщини

На Донбасі знайшли мертвим 18-річного контрактника з Дніпропетровщини. Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил, передає Nikopolnews.

9 січня 2022 року Донецькою спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил отримано інформацію про виявлення без ознак життя військовослужбовця військової служби за контрактом, 2003 року народження, уродженця м. Кривий Ріг Дніпропетровської області.

На місце події невідкладно виїхав прокурор Донецької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил, слідчо-оперативна група Покровського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області, представники військової служби правопорядку, експерти.

Попередньо встановлено, що солдат, який обслуговував кулеметне відділення кулеметного взводу роти вогневої підтримки однієї з військових частин, покінчив життя самогубством шляхом пострілу в голову з ввіреної йому штатної зброї за місцем несення військової служби.

За фактом загибелі військовослужбовця, Донецькою спецпрокуратурою у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Розглядаються, також, інші версії, у тому числі – умисне вбивство, доведення до самогубства та порушення правил поводження зі зброєю.

Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії та вживаються вичерпні заходи щодо всебічного, повного та неупередженого дослідження всіх обставин трагічної події.

Розслідування загибелі військовослужбовця здійснюється слідчими відділення поліції № 1 Покровського районного управління поліції  Головного управління Нацполіції в Донецькій області.

Усіх, хто має інформацію щодо уточнення обставин трагедії, просять звертатися до Донецької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил за тел. ??? ??? ?? ??.

26-річного військовослужбовця з Дніпропетровщини знайшли застреленим під Маріуполем

На Дніпропетровщині вбили військовослужбовця з місцевої частини

Завдав 12 ножових і намагався спалити тіло – в Апостоловому по-звірячому вбили жінку

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×