Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1647
Без категорії
1647

Басейн у Нікополі: які школи його відвідають першими і коли

Бассейн в Никополе

Довгоочікуваний басейн у Нікополі відкриють вже зовсім скоро. В місті будуть організовані перевезення школярів для проведення тут уроків фізкультури. Про те, скільки планує витратити Нікополь на ці перевезення, коли вони будуть здійснюватися і які школи першими відвідають спортивно-оздоровчий комплекс, Nikopolnews дізнався на сайті державних закупівель Прозорро, де розміщений відповідний тендер.

Тендер на Прозорро з’явився 23 грудня 2021 року, а аукціон призначено на 10 січня 2022 року. Якщо все пройде гладко, через декілька днів ми дізнаємося, хто отримає підряд. Замовником виступає відділ освіти і науки Нікопольської міської ради.

На 70 послуг організованих перевезень учнів 2-6 класів нікопольських шкіл місто планує витратити 500 000 гривень. Можливо, сума зменшиться в ході торгів.

 width=

Перевезення, згідно тендерної документації, будуть здійснюватися двома автобусами протягом лютого та березня, а також листопада і грудня 2022 року.

У тендерній документації є план-графік організованих перевезень. Згідно йому, першими відвідають басейн школи №1, №5 і №15.

Басейн у Нікополі: які школи його відвідають першими і коли: розклад перевезень

Бассейн в Никополе: какие школы его посетят первыми и когда  Басейн у Нікополі: які школи його відвідають першими і коли  width=

Басейн у Нікополі: які школи його відвідають першими і коли

В чашу басейну в Нікополі вже залили воду – з’явилися фото об’єкта зсередини

Чи будуть в басейні в Нікополі пільги для дітей з інвалідністю – відповідь мера

Басейн у Марганці капітально ремонтують вперше за півстоліття (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×