Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3108
Без категорії
3108

Біля Нікополя побудують перший у районі типовий храм ПЦУ

Біля Нікополя побудують перший у районі типовий храм ПЦУ

Біля Нікополя побудують храм Православної церкви України. Він стане першим типовим храмом ПЦУ на території району (не враховуючи місто). Нагадаємо, перший типовий храм ПЦУ у Нікополі з’явився навесні цього року.

Нову церкву побудують у селі Чкалова, яке знаходиться в 10 кілометрах від Нікополя. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на благочинного ПЦУ у Нікополі і Районі ігумена Меркурія (Скорохода).

Дозвіл на побудову храму дали депутати Першотравневої ОТГ, виділивши землю у центрі Чкалово. За таке рішення вчора, 21 грудня, на сесії проголосувала абсолютна більшість обранців. Храм назвуть на честь святого праведного Петра Сагайдачного.

Від імені Керуючого Дніпропетровською єпархією Високопреосвященнійшого Архієпископа Симеона висловлюю окремі слова вдячності нашим друзям та меценатам району: усій команді агрофірми “Гетьман” під мудрим керівництвом Євгена Екзархо та Володимира Крюковця. А також щира подяка депутату Першотравневої ОТГ пану Віктору Бараннику та землевпоряднику і депутату від Чкаловського Старостату Вікторії Володимирівні Шевченко за ініціювання проекту доленосного рішення, написав ігумен Меркурій.

Храм будуватимуть, як і у Нікополі, за кошти меценатів.

Біля Нікополя побудують перший у районі типовий храм ПЦУ

Втрати у Нікополі: помер священник (фото)

Увага! Шахраї діють від імені благочинного Нікополя ПЦУ

Ханука у Нікополі: як вперше відзначали єврейське свято у місті (фото, відео)

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×