Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1420
Без категорії
1420

Біля Нікополя студент на скутері потрапив під колеса авто

Возле Никополя студент на скутере попал под колеса авто

Зима – не найкращий час для поїздок на скутері, мопеді чи мотоциклі. Особливо, коли на дорогах ожеледь. Про це добре знають медики, яким доводиться рятувати важких пацієнтів після ДТП. На жаль, не всі дотримуються правил і в результаті наражають себе на смертельну небезпеку. Біля Нікополя студент потрапив під колеса автомобіля і отримав важкі травми. Про це розповіли медики станції швидкої допомоги з Покрова, передає Nikopolnews.

Аварія сталася у січні біля селища Чортомлик Нікопольського району з боку 8-ї споруди. У ДТП постраждав 18-річний хлопець – мешканець Криворізького району. Як виявилось, юнак щодня добирався до свого навчального закладу у такий спосіб: спочатку скутером до ж/д станції, а потім – електричкою.

На жаль, студенту не пощастило, і потрапив під колеса легковика. Про те, що постраждалий потребує  допомоги, о 5:16  повідомили  на  «103» – номер  центральної оперативної диспетчерської.

Виклик було направлено бригаді № 14420 Підстанція ЕМД міста Покров. На місце пригоди бригада у складі лікаря з МНС Галини Романової, фельдшера Наталії Каленик та водія Олександра Машинця прибула своєчасно, відповідно до встановлених нормативів.

Біля Нікополя студент на скутері потрапив під колеса авто

Біля Нікополя студент на скутері потрапив під колеса авто: його рятували медики з Покрова

Постраждалий знаходився у безсвідомому стані і мав серйозні травми черепа. Медики знеболили, імобілізували голову, обробили рани і почали інфузійну терапію.

18-річного хлопця доправили до Центральної міської лікарні Покрова, а потім санавіацією до Дніпра.

Нині за життя мешканця села Криворізького району борються у  обласній лікарні ім. Мечникова.

Фото скутера ілюстративне, взяте із відкритих джерел.

Нікопольцям розповіли правила поведінки у разі бойових дій

ДТП у Кривому Розі: підліток протаранив джип з маленькими дітьми

НП у Нікополі: школярки наковталися пігулок ізоніазиду – у важкому стані їх госпіталізували

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×