Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
658
Без категорії
658

Чи будуть у басейні в Нікополі пільги для дітей з інвалідністю – відповідь мера

в бассейне в Никополе льготы

Чи будуть у басейні в Нікополі пільги для дітей з інвалідністю? З таким питанням до міського голови Нікополя звернулася представниця ГО «Жити по-справжньому» Лариса Олександрівна. І отримала відповідь. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на сайт Нікопольської міської ради, де функціонує сервіс «Поставити питання меру».

Мешканка Нікополя звернулася до очільника міста від імені об’єднання батьків, які виховують дітей з особливими потребами, із таким питанням:

Батьків досить турбує питання, чи матимуть можливість діти з особливими потребами/ інвалідністю відвідувати басейн, чи плануються спецгруппи/заняття для таких дітей, чи матимуть такі діти та їх супровід пільги на відвідування басейну – які саме?

І ось що відповів міський голова:

Відповідно до проектно-кошторисної документації будівля спортивно-оздоровчого комплексу комунального підприємства «Нікопольський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (вул. Херсонська, 72) є доступною маломобільним групам населення відповідно до вимог ДБН В.2.2-17:2006.

Після введення в експлуатацію даного об’єкта буде розглянуто можливість створення спеціальних груп для занять плаванням даної категорії населення.

На даний момент розроблена система роботи зазначеного спортивно-оздоровчого комплексу, в якій передбачене безкоштовне проведення уроків фізичного виховання учнів 2-6 класів середніх загальноосвітніх шкіл міста Нікополя у басейні.

В чашу басейну в Нікополі вже залили воду – з’явилися фото об’єкта зсередини

У Нікополі просять відремонтувати тротуар, по якому часто ходять вагітні жінки

У Нікополі прийняли бюджет на 2022 рік – як пройшла сесія міської ради 17 грудня

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×