Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
650
Без категорії
650

Другий за тиждень смертельний напад на пенсіонера в Нікопольському районі: тепер у Марганці

Второе за неделю смертельное нападение на пенсионера в Никопольском районе: теперь в Марганце

Стався другий за тиждень смертельний напад на пенсіонера в Нікопольському районі. Про трагедію Nikopolnews повідомляє, посилаючись на ряд ЗМІ.

Так, видання ДнепрЧас пише, що 14 січня в поліцію звернувся житель Полтавської області і розповів, що в ніч на 12 січня в будинок його батька в Марганці по вулиці Залізничній проникли невідомі.

Вони побили пенсіонера руками по голові. Потім вони обшукали житло, викрали 3 телефони та зникли у невідомому напрямку. Постраждалого чоловіка госпіталізували у Марганецьку центральної міську лікарню з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, гематоми.

Громадська організація «Прихист» повідомляє, що, на жаль, потерпілий чоловік помер у лікарні. Отримані травми спровокували інсульт, і врятувати пенсіонера не вдалося.

Нападників було троє, серед них двоє чоловіків і жінка. Вони вже затримані. І, за даними «Прихиста», суд обрав їм запобіжний захід у вигляді арешту. Судове засідання відбулося сьогодні, 15 січня.

Офіційної інформації щодо даної події поки немає.

Нагадаємо, практично такий же злочин стався у Покриві 8 січня 2022 року. Там теж напали на пенсіонера у його будинку двоє чоловіків і жінка. Старенького жорстоко побили та задушили рушником. Злочинців затримали по гарячих слідах і заарештували.

Звіряче вбивство пенсіонера в Покриві вчинили рецидивісти: подробиці від поліції

У Марганці онкохворий пенсіонер покінчив з собою

У Нікополі небезпечно ходити по вулицях: скоєно черговий напад на перехожого

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×