Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
386
386

У дитячому садку м Дніпро масово отруїлися діти

У дитячому садку м Дніпро масово отруїлися діти

Масове отруєння дітей відбулося у дитячому садку м.Дніпро

Одночасно захворіло кілька вихованців дитячого садка №298 у Дніпрі. Деякі з них із ознаками отруєння потрапили до лікарні. Ротавірус лікарі виключають, оскільки температура у потерпілих у нормі. Про це NikopolNews дізнався з повідомлення на сайті Візит Венал.

Батьки звинувачують керівництво садка, проте в установі заперечують свою провину, посилаючись на те, що раніше таких інцидентів не було, а напередодні інциденту змінилося меню.

У дитячому садку м Дніпро масово отруїлися діти

Однак у департаменті гуманітарної політики Дніпровської міськради повідомили, що дві дитини перебувають у стаціонарі. Один лежить у лікарні №6 із гострою кишковою інфекцією, інший – у лікарні №3 із ацетономічним синдромом. Також ще одна дитина перебуває вдома під наглядом батьків. Акцентували, що у дитячому садку провели дезінфекцію.

Андрій, батько трирічного Вані, який ходить у цей сад, прокоментував ситуацію: «11 січня я забрав свого сина з саду. Він попросив зупинити машину, бо його нудило, вийшов і вирвало. Я подумав, що дитину просто захитало. Коли приїхали додому, я помітив, що у батьківському чаті всі пишуть, що у їхніх дітей блювота. А потім там з’явилася інформація, що діти потрапили до лікарні, один до шостої, а другий до третьої. Усього рвало 11 дітей. 14 січня гурт закрили на карантин. У Держпродспоживслужбі розпорядилися всім дітям здати аналізи. Гурт закрито до 21 січня, сад дезінфікують”.

Батьком у саду так пояснили інцидент: нібито одну дитину рвало, а інші 10 стояли біля неї та заразилися від блювотних мас. А винні у всьому самі батьки, бо вони годують дітей фастфудом.

Довідка для допуску дитини у басейн – як отримати

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×