Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1397
Без категорії
1397

Корисні поради щодо вибору сучасної, зручної шафи-купе

Корисні поради щодо вибору сучасної, зручної шафи-купе

Шафа-купе — це зручний предмет інтер’єру, який можна розташувати в передпокої, вітальні, спальні, дитячій кімнаті.

Туди поміститься все: постільна білизна, одяг, аксесуари. А ще може залишитися місце для взуття або дитячих іграшок. До того ж не треба залишати вільний простір для відкриття дверей, а на фасадах може бути будь-яке зображення. Усі ці особливості шафи-купе приваблюють споживачів. Сьогодні ми пропонуємо звернути увагу на деякі деталі, які допоможуть не помилитися у виборі.

Що таке фасад і як його обрати

Велике розмаїття оздоблювальних матеріалів і сучасних технологій дозволяє створити ідеальний зовнішній вигляд нової шафи. Великі розсувні двері можуть бути оформлені найрізноманітнішим чином. В асортименті інтернет-магазинів є такі варіанти фасадів:

  • дзеркальний. Здебільшого підходить для невеликих приміщень, тому що візуально збільшує простір. Але не варто обирати такий варіант для меблів у дитячу кімнату;
  • художнє матування. На спеціальному обладнанні на дзеркальну поверхню наносять будь-який візерунок. Це додає кімнаті в цілому витонченості й естетичності;
  • фотодрук. Використовуючи такий фасад, можна додати соковитих кольорів у дитячу кімнату або до іншого приміщення. Тоді шафа стане візуальним акцентом інтер’єру, буде створювати гарний настрій;
  • класичний. Ті, хто не хоче зорово виділяти шафу на фоні інших меблів, можуть обрати лаконічний і завжди актуальний варіант оздоблення;
  • дизайнерський профіль. Поєднання різних кольорів і геометричних форм дозволить створити унікальний дизайн, доречний для будь-якої кімнати.

Стандартні, креативні варіанти фасадів можна обрати самостійно, якщо вирішено купити шафу-купе на https://www.dybok.com.ua/ua/product/pidcatalog/14. Тут представлений великий асортимент меблів від різних виробників.

Маленькі дрібнички, які можуть зіпсувати настрій

Рідко можна зустріти інформацію про те, яким має бути розмір поличок, але ними людина користується щодня. Тому варто звернути увагу на це при виборі шафи. Відстань між поличками повинна варіюватися в діапазоні 30–40 см. Якщо зробити більше, то в стопках одягу чи білизни легко буде заплутатися, а якщо менше, то туди не увійдуть габаритні речі.

Варто звернуту увагу й на якість крайки. Якщо вона відклеїться, то шафа виглядатиме неестетично. Оптимальний варіант — крайка з ПВХ товщиною 1 мм: більша буде дуже помітною, а тонша швидше пошкодиться.

Корисні поради щодо вибору сучасної, зручної шафи-купе

Де купити якісні шафи-купе

Про гарний настрій і задоволення усіх потреб дбають в інтернет-магазині «Дубок». Тут є все для того, щоб задовольнити всі побажання. Клієнтам подобається купувати меблі на цьому сайті, оскільки зручно організована система замовлення, можна погортати сторінки самостійно або дослухатися порад досвідчених консультантів. Для клієнтів, які роблять покупку вперше, надається знижка – 5% від вартості замовлення.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×