Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1397
Без категорії
1397

Легендарний кран «Захарій» можуть задіяти в будівництві моста між Нікополем та Кам’янкою-Дніпровською

Легендарный кран «Захарий»

Легендарний кран «Захарій» може взяти участь у запланованому будівництві мосту, який повинен з’єднати Нікополь з Кам’янською-Дніпровської. Про це пише запорізьке видання «Індустріалка», передає Nikopolnews.

Плавкран Lifting LK-800 Zakhariy вже закінчив свою історичну місію на будівництві вантового мосту в Запоріжжі, і покинув місто. Прощання з «Захарієм» відбулося 17 грудня.

Легендарний кран ‘Захарій’ пішов в Херсон, а звідти візьме курс на Туреччину. В Запоріжжі він провів майже рік, почавши свою роботу в січні 2021-го. Втім, команда плавкрана сподівається незабаром повернутися в регіон.

Є інформація, що легендарний плавкран Zakhariy буде задіяний при ремонті автопереїзду через греблю Дніпрогесу. А ще — у будівництві двох мостів в Україні, один з яких зв’яже Кам’янку-Дніпровську і Нікополь, – пише видання «Індустріалка».

Про плани будівництва такого моста стало відомо після сесії міськради Енергодара, що відбулася близько місяця тому.

На сесії депутати підтримали рішення про резервування земельної ділянки для транспортного коридору вздовж Енергодарської шосе. Таке рішення пов’язане з проектом будівництва мосту через Каховське водосховище який з’єднає Запорізьку та Дніпропетровську області. Про це пише енергодарське видання Медіа Центр.

На сайті міськради повідомляється, що згідно з планування Запорізької та Дніпропетровської областей передбачено, що частина Енергодарського шосе буде грати роль транзитної магістральної дороги національного значення, яка буде продовжена на північ і пройде по мосту через Каховське водосховище в Дніпропетровську область.

Коли саме планують почати будувати міст між Нікополем та Кам’янкою-Дніпровською, поки невідомо.

Система охорони здоров’я в Нікополі: городян запрошують взяти участь в обговоренні стратегії її розвитку до 2027 року

Бюджету участі у Нікополі у 2022 році не буде (відео)

Басейн у Марганці почали ремонтувати в рамках «Великого будівництва»

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×