Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5275
5275

Нікополь – прошу зберігати спокій: Євген Євтушенко про ситуацію в районі 10 червня

Євген Євтушенко

Начальник районної РВА Євген Євтушенко розповів про ситуацію у Нікополі та районі станом на вечір 10 червня, передає Nikopolnews.

«Протягом дня армія рф здійснила обстріл населеного пункту Покровської ТГ. Люди не постраждали. Наслідки атаки уточнюють фахівці ДСНС», повідомив Євген Євтушенко.

За його словами, рівень води в Каховському водосховищі продовжує знижуватися та складає трохи меньше десяти метрів. В частині громад розпочато створення штучних водойм.

Євген Євтушенко про ситуацію в районі 10 червня

Прибула вода для мешканців Томаківської і Мирівської громад (фото)

«Завдяки співпраці ОВА з Укрзалізницею до Марганецької і Покровської міської ТГ доставлено великий об’єм води та розпочато її підвезення жителям територій. Дещо раніше такий об’єм води доставлено і розподілено між жителями Томаківської та Мирівської ТГ. Співпраця з УЗ і постачання води до громад буде здійснюватись на постійній основі, розповідає начальник Нікопольської РВА.

Громади продовжують отримувати бутильовану воду.

«Вчора і сьогодні великий об’єм води отримала Мирівська і Томаківська ТГ. Частину води вже роздано людям, роздачу буде продовжено. Відзавтра, Томаківська ТГ отримає доступ до запасів води на Томаківській дільниці Марганецького водоканалу. Інші громади теж не залишаються без уваги», розповідає Євген Євтушенко.

Скасовано потяги через просідання ділянки залізничного полотна біля Нікополя - УЗ

Окремо, він звернувся до мешканців незламного міста Нікополь

«Нікополь. Прошу вас зберігати спокій. По місту створено пункти видачі води, а міська влада робить все можливе щоб відновити централізоване водопостачання. Завтра ввечері ми отримаємо розуміння бути чи бути. В разі “не бути” буде збільшена кількість пунктів роздачі води. Дуже прошу вас почекати ще добу», наголосив начальник районноє РВА.

Пркоментував Євген Євтушенко і обвал моста у на території Покровської сільської громади.

«В одній з громад сталось часткове руйнування мосту. Об’єкт оглянуто фахівцями департаменту ЖКГ ОВА. З понеділка розпочнуться роботи по усуненню аварійної ситуації»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×