Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7338
Без категорії
7338

[:ru]На Днепропетровщине за выходные подтвердили более 1200 случаев коронавируса[:ua]На Дніпропетровщині за вихідні підтвердили понад 1200 випадків коронавірусу[:]

[:ru]На Днепропетровщине за выходные подтвердили более 1200 случаев коронавируса[:ua]На Дніпропетровщині за вихідні підтвердили понад 1200 випадків коронавірусу[:]

[:ru]На Днепропетровщине за прошедшие праздничные выходные зафиксировали 1213 случаев коронавируса. Об этом Nikopolnews сообщает, ссылаясь на министра здравоохранения Украины Максима Степанова.

Следует отметить, что официальные ресурсы как области, так и Никополя, в выходные не предоставляли статистики по коронавирусу. Поэтому мы не знаем, сколько случаев диагностировали у жителей Никополя и региона с 6 по 8 марта.

Последние сообщения на эту тему на сайтах Днепропетровской областной государственной администрации и Никопольского городского совета были перед выходными – в пятницу 5 марта.

Сегодня, 9 марта, Днепропетровская областная государственная сообщает, что в области за прошедшие сутки лабораторно подтвердили 151 новый случай коронавируса. Из них в Днепре – 141, в Кривом Роге – 1, в Днепровском районе – 8, В Новомосковском районе – 1.

За выходные от коронавируса умерли 10 человек.  Всего умерших от этой болезни на Днепропетровщине 2033 человека.

[:ru]На Днепропетровщине за выходные подтвердили более 1200 случаев коронавируса[:ua]На Дніпропетровщині за вихідні підтвердили понад 1200 випадків коронавірусу[:][:ua]На Дніпропетровщині за минулі святкові вихідні зафіксували 1213 випадків коронавіруса. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на міністра охорони здоров’я України Максима Степанова.

Слід зазначити, що офіційні ресурси як області, так і Нікополя, у вихідні не надавали статистики по коронавирусу. Тому ми не знаємо, скільки випадків діагностували у жителів Нікополя та регіону з 6 по 8 березня.

Останні повідомлення на цю тему на сайтах Дніпропетровської обласної державної адміністрації та Нікопольської міської ради були перед вихідними – в п’ятницю 5 березня.

Сьогодні, 9 березня, Дніпропетровська обласна державна повідомляє, що в області за минулу добу лабораторно підтвердили 151 новий випадок коронавірусу. З них у Дніпрі – 141, у Кривому Розі – 1, у Дніпровському районі – 8, У Новомосковському районі – 1.

За вихідні від коронавірусу померли 10 осіб. Всього померлих від цієї хвороби на Дніпропетровщині 2033 людини.

[:ru]На Днепропетровщине за выходные подтвердили более 1200 случаев коронавируса[:ua]На Дніпропетровщині за вихідні підтвердили понад 1200 випадків коронавірусу[:][:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×