Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1055
Без категорії
1055

На стихійний ринок по вулиці Усова у Нікополі надійшла скарга – мер відповів

На стихийный рынок по улице Усова в Никополе поступила жалоба – мэр ответил

На стихійний ринок по вулиці Усова у Нікополі міському голові Олександру Саюку надійшла скарга від місцевої мешканки, що представилася Ольгою Сергіївною. Скаргу мешканка Нікополя надіслала, користуючись електронним сервісом, «Питання меру», передає Nikopolnews.

Жінка заявила, що мешканці будинку, у якому вона живе, вже два роки борються із вказаним стихійним ринком, і навіть залучали свого депутату, але результату немає.

Ось що відповів Олександр Саюк:

“На Ваше електронне звернення від 10.01.2022 року, стосовно стихійної торгівлі по вул. Віктора Усова, повідомляю.

Стихійна торгівля має масовий характер і потребує тривалої роботи для її подолання. Працівниками КП «Муніципальна варта» НМР, в межах наданих повноважень, спільно з Національною поліцію та Держпродспоживслужбою здійснюється патрулювання території міста Нікополь.

Під час таких заходів ведуться профілактично-роз’яснювальні робота з громадянами, про наслідки здійснення стихійної торгівлі в цілому, з рекомендацією перейти на територію ринків міста на яких є вільні торгові місця в достатній кількості.

Відносно осіб, які відмовляються виконувати законні вимоги, складаються Протоколи про адміністративні правопорушення, які передаються на розгляд уповноваженим органам (суд або адміністративні комісії). Так, за 2021р. КП «Муніципальна варта» було складено 1410 приписів та 838 адміністративних протоколів щодо порушення Правил благоустрою міста, в тому числі і стихійної торгівлі.

Також виконавчими органами систематично, через засоби масової інформації, публікуються інформаційні матеріали зі статистичними даними Держпродспоживслужби та медичних закладів щодо випадків та кількості людей з інфекційними захворюваннями, які отримані внаслідок купівлі продуктів харчування з рук в невстановлених торгових місцях з порушенням санітарних умов.

Робота з даного питання буде продовжуватися протягом і цього року”.

Колись була Безіменна: історія вулиці Усова у Нікополі і героя, чиє ім’я вона носить

У Нікополі на вулиці Героїв Чорнобиля горіла квартира (відео)

У Нікополі на вулиці Соборній згорів гараж з автомобілем (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×