Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2289
2289

Надзвичайна ситуація у селі на Нікопольщині: вогонь пошкодив газопроводи

Надзвичайна ситуація у селі на Нікопольщині: вогонь пошкодив газопроводи

Надзвичайна ситуація сталася у селі Першотравневської громади на Нікопольщині.

Про неї повідомляють у Дніпропетровській філії компанії «Газмережі», передає Nikopolnews.

У зв’язку із загоранням сухої трави в одному із сіл Першотравневської громади виникло пошкодження газопроводів середнього ти низького тисків на переході від поліетиленового газопроводу до сталевого.

Бригада аварійно-диспетчерської служби Дніпропетровської філії «Газмережі» зреагувала миттєво та прибула на місце аварії для локалізації ситуації. На місці фахівцями компанії з’ясовано, що територія ураження вогнем велика, а для ліквідації наслідків необхідно провести комплекс ремонтних робіт. Тому задля безпеки населення прийнято рішення про тимчасове припинення розподілу газу майже 600 місцевим мешканцям.

Вкотре нагадуємо, що спалювання сухостою в умовах воєнного стану вважається диверсією і карається законом. Люди навмисно чи за необачності підпалюють сухостій, що призводить до масштабних непоправних наслідків. Окрім шкоди природі, вогонь здатен легко перекинутися на житлові будинки, об’єкти критичної інфраструктури, такі як газопроводи та обладнання на них. Що і сталось у даному випадку, – йдеться у повідомленні

В селі на Нікопольщині призупинено розподіл газу до 23 серпня

Надзвичайна ситуація у селі на Нікопольщині: вогонь пошкодив газопроводи

Ремонтні роботи та пуск газу планується завершити 23 серпня 2024 року. Усіх споживачів населеного пункту, де тимчасово припинений розподіл газу, просять перекрити запірні пристрої перед газовими приладами та перед побутовими лічильниками газу.

Раніше ми повідомляли: На Нікопольщині через падіння дерева сталася аварія на газопроводі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×