Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
883
883

Напад директора КП на поліцейських у Нікополі: як все було, згідно з матеріалами справи

нападение директора КП на полицейских в Никополе

Напад директора КП на поліцейських в Нікополі вже тиждень обговорює весь місто. Nikopolnews дізнався, як все було, згідно з матеріалами слідства.

Нагадаємо, 11 грудня в нікопольських пабликах з’явилася інформація про те, що директор КП «Паркове господарство» Нікопольської міської ради Сергій Бондаренко напав на поліцейських, спричинивши їм тілесні ушкодження, а також пошкодивши поліцейський автомобіль. Інформація була оприлюднена у Фейсбуці аккаунтом, схожим на фейковий. Вона тут же обросла численними чутками і домислами. А через кілька днів з’явилася новина про те, що був суд і Сергію Бондаренку обрали запобіжний захід.

Подробиці події Nikopolnews дізнався з Єдиного реєстру судових рішень.

Згідно з матеріалами слідства, 10 грудня 2021 року о 19:50 в чергову частину поліції надійшов дзвінок від мешканки Нікополя, яка повідомляла, що її чоловік веде себе агресивно і застосовує по відношенню до неї домашнє насильство. На виклик вирушили поліцейський відділу реагування патрульної поліції Нікопольського РУП ГУНП в Дніпропетровській області та дільничний офіцер поліції відділу превенції Нікопольського РУП.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили на подвір’ї чоловіка з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Він поводився агресивно, застосовував нецензурну лексику на адресу поліції і висловлював намір застосувати по відношенню до правоохоронців фізичну силу. Поліцейські вимагали припинити протиправні дії.

Однак, чоловік не реагував і продовжував вести себе агресивно. А потім спробував залишити двір на авто. Поліцейські перешкодили цьому, перегородивши шлях своїм автомобілем. Тоді чоловік вийшов з машини і вдарив кулаком по обличчю одного з правоохоронців, завдавши йому тілесні ушкодження у вигляді забоїв м’яких тканин обличчя і голови.

Побачивши, що відбувається, другий правоохоронець кинувся на допомогу колезі. Але порушник не збирався зупинятися. Він схопив співробітника поліції за руку і притиснув до автомобіля, завдавши в результаті тілесні ушкодження у вигляді розтягнення зв’язок правого плечового суглоба.

Після цього агресивний чоловік все ж був затриманий поліцією. А постраждалим правоохоронцям надали медичну допомогу.

У матеріалах, оприлюднених судом, зазначено, що фігурант – уродженець Томаківки, працює директором КП «Міське паркове господарство», одружений, має на утриманні малолітнього сина. У нього вища юридична освіта.

Кримінальну справу відкрили за статтею ч. 2 ст. 345 КК України – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

13 грудня Нікопольський міськрайонний суд обрав запобіжний захід для Сергія Бондаренка. Слідчий просив взяти його під варту. Суддею Клименко прохання було задоволено частково – фігуранта відправили під нічний домашній арешт. Тобто, він не має права залишати своє житло з 21:00 до 06:00. Також він зобов’язаний:

  • Прибувати за кожним викликом до органу досудового розслідування, прокуратури або суду.
  • Не відлучатися з Нікополя без дозволу прокуратури або суду.
  • Повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання або місця роботи.

Напад директора КП на поліцейських у Нікополі: як все було, згідно з матеріалами справи

Напад директора КП на поліцейських у Нікополі: як все було, згідно з матеріалами справи

Напад директора КП на поліцейських у Нікополі: як все було, згідно з матеріалами справи

Напад директора КП на поліцейських у Нікополі

Напад директора КП на поліцейських у Нікополі: скрін з матеріалів у Єдиному реєстрі судових рішень

У Нікополі суд відправив директора комунального підприємства під нічний домашній арешт

«Напад на поліцейських в Нікополі»: мер прокоментував інцидент з директором КП «Паркове господарство»

Стало відомо, як покарали чоловіка, який напав на касира в АТБ в Нікополі

Вбивство поліцейського в Нікополі: вирок винесено, прокуратура оскаржить рішення суду

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×