Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3862
Без категорії
3862

Не зміг без роботи: у Нікополі пішов з життя водій легендарного музейного автобусу

в Никополе ушел из жизни

Зовсім недавно, влітку цього року, ми писали про те, що провели на пенсію водія «музейного автобусу» Івана Волошина. Разом з ним на відпочинок пішов і сам автобус. Управління гуманітарної політики Нікопольської міської ради закупило новий, більш сучасний транспорт. А місце за кермом зайняв інший водій. І ось – сумна новина сьогодні. У Нікополі пішов з життя водій легендарного музейного автобусу.

Серце Івана Волошина зупинилося вчора, 28 листопада. Він так і не зміг жити без своєї роботи…

Про смерть Івана Петровича Nikopolnews дізнався з повідомлення на сторінці Краєзнавчого музею.

28 листопада 2021 року на 81-му році життя пішов у вічність Іван Петрович Волошин – водій автомузею Нікопольського краєзнавчого музею. Надзвичайно чуйна та працьовита Людина, взірець людини, яка любить свою сім`ю, cвою країну, своє місто і всіх людей. Висловлюємо щире співчуття його сім`ї: дружині, доньці, онуку, яких він самовідданно любив, всім хто знав Івана Петровича, – йдеться в повідомленні.

Не зміг без роботи: у Нікополі пішов з життя водій легендарного музейного автобусу

Народився Іван Петрович 8 лютого 1941 року у с. Ковиничі Самбірського району Львівської області. У 1969 році закінчив Криворізький технікум гірничого транспорту за спеціальністю «Експлуатація автомобільного  транспорту».

Більше 60-ти років провів Іван Петрович за кермом автомобіля. Останні 14 років це був автомузей Нікопольського краєзнавчого музею. Завдяки його золотим та умілим  рукам, турботливому ставленю до техніки, відповідальності автомузей «Кубань» знаходився у чудовому робочому стані. Їх: і Івана Петровича, і автомобіль (що так гарно був ним доглятутий) знали нікопольці.

В червні 2021 року Іван Петрович пішов на заслужений відпочинок, та так і не зміг жити без роботи, без постійного клопотання про проблеми, які виставляло життя музею та і всій сфері культури міста. Йому не був до вподоби стан, коли все обмежується, переставало бути носієм доброго і світлого, одягаючи тільки вбрання шоу. Бажання зробити людям добро було його життєвим дороговказом, – кажуть колеги.

За роки плідної праці Іван Петрович проявив себе відповідальним і безвідмовним працівником. Він був веселою і позитивною людиною, без його участі не відбувався жоден із загальноміських заходів. З великою шаною до Івана Петровича відносились не тільки працівники музею. Його любили і шанували усі працівники сфери культури міста.

Світла пам’ять світлій людині! Співчуття рідним.

Важка втрата у бібліотекарській спільноті Нікополя – пішла з життя Ганна Івоніна (фото)

У Нікополі раптово помер відомий історик (фото)

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×