Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1320
Без категорії
1320

Нікопольський завод поставить труби в Італію для виробництва економайзерів

Никопольский завод

Нікопольський завод поставить в Італію безшовні нержавіючі труби для виробництва економайзерів, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на gmk.center. Продукцію купить компанія AC Boilers.

Йдеться про підприємство «Сентравіс». Продукцію заводу будуть використовувати для випуску економайзерів, які сприяють зниженню викидів CO2 в атмосферу

«Сентравіс» поставить для італійської компанії AC Boilers 179 т безшовних труб.

«Під час недавнього візиту в Нікополь на завод «Сентравіс» представники AC Boilers детально ознайомилися з процесом виробництва безшовних труб і перевірили хід виконання замовлення», –йдеться в повідомленні пресслужби нікопольського заводу.

AC Boilers є найбільшим італійським виробником котлів. Компанія має більш ніж 150-річний досвід роботи в області технологій виробництва пари та пальників.

Українські труби будуть використовуватися в якості компонентів економайзера. Його метою є економія палива за рахунок використання вихлопних газів з камери згорання, а також для підвищення ККД і термінів служби котельного обладнання. Крім того, система значно знижує викиди СО2 в атмосферу.

За підсумками 2020 року «Сентравіс» скоротив виробництво безшовних труб з нержавіючої сталі на 9,3% порівняно з попереднім роком − до 19,5 тис. т. За рік обсяг продажів компанії склав 19,8 тис. т. Компанія поставила безшовні труби в 50 країн світу для 523 клієнтів.

Сентравіс Продакшн Юкрейн (Виміри) – один з найбільших в Європі виробників безшовних нержавіючих труб для машинобудування, нафтогазової та авіабудівної промисловості, енергетики.

Підприємство виробляє більше 1000 типорозмірів труб з більш ніж 100 видів корозійностійких і жароміцних марок сталі. Серед клієнтів компанії – Thyssenkrupp, BMW, Alstom, Linde, Samsung, Volkswagen.

Фальшиві ковид-сертифікати: поліція Нікополя та району розпочала 8 кримінальних проваджень

Розширено коло осіб, які мають право на субсидію – Нікопольська міська рада

Двох жителів Нікопольського району судитимуть за фальшиві ковид-сертифікати

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×