Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
656
Без категорії
656

НП у Нікополі: школярки наковталися пігулок ізоніазиду – у важкому стані їх госпіталізували

ЧП в Никополе: школьницы наглотались таблеток иониазида – в тяжелом состоянии их госпитализировали

26 січня у Нікополі сталася НП. Дві школярки наковталися пігулок ізоніазиду. Дівчатка у важкому стані були госпіталізовані спочатку в місцеву лікарню, а потім – санавіацією їх переправили в Дніпро. Про це повідомляє Інформатор, передає Nikopolnews.

Резонансний інцидент стався в середу в школі №3. Дівчатка 13 і 14 років прийняли велику дозу протитуберкульозного препарату. Нікопольським лікарям вдалося врятувати восьмикласниць, які надійшли в лікарню у важкому стані.

Школяркам стало погано під час третього уроку. Вони втратили свідомість. Була викликана швидка допомога. В сумці у дівчаток знайшли по упаковці ізоніазиду. Пізніше школярки зізналися лікарям, що кожна з них випила по 20 таблеток ізоніазиду, щоб піти з уроків. Препарат одна з дівчат принесла з дому.

Невідкладну допомогу постраждалим надавали в Нікопольській дитячої міської лікарні.

Дівчаток рятували буквально всі — працівники реанімаційної бригади швидкої допомоги, співробітники дитячого стаціонару, включаючи керівництво лікарні, – пише Інформатор.

Ситуацію прокоментувала медичний директор лікарні Олена Полякова.

«Надійшли у важкому стані з судомами і порушенням свідомості. Дівчаток промили, провели протисудомну терапію і санавіацією відправили в обласну клінічну лікарню».

За смерть жінки і важкі травми дитини водій-наркоман з Кривого Рогу може отримати до 10 років

На Дніпропетровщині новонароджену дівчинку залишили в супермаркеті (фото)

У Нікопольському районі перевірили стан 186 сховищ

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×