Купити квартиру в Дніпрі

11566
11566

Війна забрала у нього найрідніших, а тепер загинув він сам: НЗФ повідомив про чергову втрату на фронті

Війна забрала у нього найрідніших, а тепер загинув він сам: НЗФ повідомив про чергову втрату на фронті

НЗФ повідомив про чергову втрату на фронті. Сумна публікація з’явилася у Фейсбук-спільноті Нікополь феросплавний, передає Nikopolnews.

З глибоким сумом повідомляємо про те, що 26 лютого 2024 року поблизу н.п. Очеретино, Покровського району Донецької області загинув наш робітник – електрогазозварник ЦРМУ-1, стрілець 23 ОМБр Севост’янов Геннадій Віталійович на позивний «Сева», – йдеться у повідомленні

НЗФ повідомив про чергову втрату на фронті

Війна забрала у нього найрідніших, а тепер загинув він сам: НЗФ повідомив про чергову втрату на фронті

Зазначається, що на підприємстві чоловік працював чотири роки. Колеги знали його як сумлінного та старанного працівника, який швидко опановував нові знання.

До роботи на НЗФ Геннадій Віталійович з 2016 по 2019 роки служив в АТО/ООС, захищаючи Україну на Донецькому напрямку. Воювати пішов сам, бо мав щире бажання відтіснити ворога від наших східних кордонів.

Знаходячись на службі, познайомився зі своєю майбутньою дружиною Аліною. Аби будувати з нею родину, хлопець пішов з армії та влаштувався на мирну роботу на заводі. Разом вони мріяли про звичайне людське щастя – затишний дім та сина.

І все б так і склалось, аби не повномасштабна війна. На початку 2023 року Геннадія призвали до лав ЗСУ. Маючи бойовий досвід, він став стрільцем в/ч А 4741. Сева воював завзято, бо на той момент його мала батьківщина – Дніпрорудне Запорізької області – опинилась під окупацією, а з нею і його рідні.

І якщо сестрі вдалось виїхати з того пекла, то, на жаль, в жовтні 2023 року окупанти вбили матір захисника України, а місцезнаходження батька та бабусі досі невідоме.

Війна забрала у Севи найрідніших людей, а у лютому 2024 року й сам Геннадій Віталійович через підступні дії ворога загинув під час виконання бойового завдання.

Команда НЗФ висловлює щирі співчуття дружині, друзям та побратимам загиблого воїна. Вічна шана та слава захиснику України, – йдеться у повідомленні

Інші загиблі Герої Нікопольщини – інформація про них ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×