Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
582
582

По Нікополю та регіону оголосили штормове попередження на 19 грудня

По Никополю и региону объявили

По Нікополю та всій території Дніпропетровської області Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології оголошено штормове попередження на 19 грудня, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ГУ ДСНС в Дніпропетровській області.

Згідно з прогнозами синоптиків, у неділю очікується сильний вітер. Його пориви можуть досягати 15-20 метрів на секунду. Вітер буде дути з південно-заходу. Рівень небезпеки – перший (жовтий).

У Нікополі збільшення швидкості вітру очікується вже приблизно з 8 ранку, а найсильніші пориви обіцяють після обіду. Вони будуть досягати штормових позначок – 15-24 метрів на секунду. І така ситуація збережеться до пізнього вечора. При цьому температура повітря – від 1 морозу до 3 градусів тепла. Ввечері обіцяють дрібний сніг, який незабаром перетвориться на дощ.

Можливе замерзання переохолодженої води на землі. Будьте максимально обережні на дорогах!

По Нікополю та регіону оголосили штормове попередження на 19 грудня

У Нікополі та регіону оголосили штормове попередження на 19 грудня – скрін з сайту Синоптик

Нагадаємо, на завтра в Нікополі заплановано відкриття головної новорічної ялинки, яке повинно пройти на Європейській площі. Початок – о 16:00. Спочатку хотіли провести свято 17 грудня, однак перенесли на неділю з-за несприятливих погодних умов у п’ятницю.

Чи буде у Нікополі сніг на Новий рік – прогнози синоптиків

Програма відкриття ялинки в Нікополі

Як виглядає Європейська площа в Нікополі напередодні свят (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×