Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1099
Без категорії
1099

Поряд з убитою власницею знайшли підстрелену кішку в переносці: у Дніпрі шукають рідних загиблої жінки

Рядом с убитой хозяйкой нашли подстреленную кошку в переноске: в Днепре ищут родных погибшей женщины

У Дніпрі шукають рідних загиблої жінки…

На жаль, наша реальність буває дуже жорстокою. Можна вийти за продуктами в магазин і більше не повернутися додому, ставши жертвою озвірілої істоти, яку складно назвати людиною… Так трагічно обірвалося життя жінки, чия особа поки не встановлена, в Дніпрі. Жінку зафіксували камери в магазині, куди вона прийшла за покупками. А незабаром було виявлено тіло нещасної.

Про цю страшну історію Nikopolnews дізнався з місцевих ЗМІ, а сьогодні, 22 січня з’явилося офіційне повідомлення від поліції.

Тіло загиблої жінки знайшли 19 січня. Було встановлено, що вона загинула внаслідок удару по голові тупим предметом. А пізніше поруч з місцем її загибелі перехожі помітили заметену снігом переноску. У переносці сиділа кішка. Налякану тварину відвезли в клініку і з’ясувалося, що у кішки прострелена лапа. Про це розповіли волонтери спільноти «Вірність».

 width=

 width=

Особистість господині тварини досі не встановлена. Можливо, жінка була самотня. На вигляд їй було років 50-55. Документів при ній не було. Зараз правоохоронці та волонтери шукають її рідних або знайомих.

Поряд з убитою господинею знайшли підстрелену кішку в переносці: у Дніпрі шукають рідних загиблої жінки

У Дніпрі шукають рідних загиблої жінки. Незадовго до смерті вона була в магазині

А ось вбивцю вже знайшли і затримали. У злочині підозрюється 38-річний житель Дніпра, який тільки в цьому місяці звільнився з місць позбавлення волі. Про це повідомили в Національній поліції 22 січня.

Встановлено, що нападник вдарив шлакоблоком по потилиці жінку та втік з місця злочину. Від отриманої травми жінка померла.

Поряд з убитою господинею знайшли підстрелену кішку в переносці: у Дніпрі шукають рідних загиблої жінки

Місце, де сталося вбивство: вулиця Надії Олексієнко

Працівники кримінальної поліції відділення поліції №6 відпрацювали всі можливі версії подій того дня, в тому числі камери спостереження щодо можливого руху потерпілої, і розшукали злочинця. Наразі чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час огляду місця події правоохоронці вилучили речовий доказ – шлакоблок зі слідами крові.

Поряд з убитою господинею знайшли підстрелену кішку в переносці: у Дніпрі шукають рідних загиблої жінки

Крім цього, під час особистого огляду затриманого поліцейські вилучили одяг, у якому злочинець скоїв злочин.

Слідчі відділення поліції №6 повідомили чоловікові про підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Триває слідство.

Які мотиви були у вбивці і чи стріляв він в кішку, поки невідомо.

Зараз поліцейські встановлюють особу померлої жінки. Якщо ви можете пізнати потерпілу, прохання звертатися в поліцію за номером 102 або за номерами (056) 744-42-02, 102 (098) 487-17-90, (050) 412-33-14.

Поряд з убитою власницею знайшли підстрелену кішку в переносці: у Дніпрі шукають рідних загиблої жінки

Звіряче вбивство жінки в Апостолове: деталі від поліції

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×