Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2627
Без категорії
2627

[:ru]РФ выдала Украине фигуранта в деле по двойному убийству, которым занимается Никопольская прокуратура[:ua]РФ видала Україні фігуранта у справі по подвійному вбивству, якою займається Нікопольська прокуратура[:]

[:ru]РФ выдала Украине фигуранта в деле по двойному убийству, которым занимается Никопольская прокуратура[:ua]РФ видала Україні фігуранта у справі по подвійному вбивству, якою займається Нікопольська прокуратура[:]

[:ru]Днепропетровской областной прокуратурой по поручению Офиса Генерального прокурора приняты меры относительно фактического приема выданного Российской Федерацией гражданина Украины, подозреваемого в совершении разбоя и умышленного двойного убийства супругов пожилого возраста (ч.4 ст.187 и ч.2 ст.115 УК Украины).

Об этом Nikopolnews сообщает, ссылаясь на Днепропетровскую областную прокуратуру.

Указанный гражданин находился в международном розыске, и в октябре 2020 года был задержан на территории г. Санкт-Петербург Российской Федерации.

В ноябре 2020 года органом досудебного расследования по согласованию с прокурором подготовлено ходатайство о выдаче (экстрадиции) указанного лица для привлечения к уголовной ответственности за совершенные преступления, которое Офисом Генерального прокурора направлено компетентному органу Российской Федерации.

Теперь указанного гражданина доставили на территорию Украины. Процессуальное руководство в уголовном производстве осуществляется Никопольской окружной прокуратурой.

Днепропетровской областной прокуратурой обеспечивается надзор за соблюдением пределов уголовной ответственности выданного лица и гарантий, предоставляемых иностранному государству.

Недавно “NikopolNews” писал:

Душил руками: прокуратура Никополя озвучила подробности убийства ребенка

Председателя ОСМД судят за мошенничество: прокуратура Никополя[:ua]Дніпропетровською обласною прокуратурою за дорученням Офісу Генерального прокурора вжито заходів щодо фактичного прийому виданого з Російської Федерації громадянина України, підозрюваного у вчиненні розбою та умисного подвійного вбивства подружжя похилого віку (ч.4 ст.187 та ч.2 ст.115 КК України).

Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Дніпропетровську обласну прокуратуру.

Зазначений громадянин перебував у міжнародному розшуку та у жовтні 2020 року був затриманий на території м. Санкт-Петербург Російської Федерації.

У листопаді 2020 року органом досудового розслідування за погодженням з прокурором підготовлено клопотання про видачу (екстрадицію) вказаної особи для притягнення до кримінальної відповідальності за вчинені злочини, яке Офісом Генерального прокурора направлено компетентному органу Російської Федерації.

Наразі вказаного громадянина доставлено на територію України. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснюється Нікопольською окружною прокуратурою.

Дніпропетровською обласною прокуратурою забезпечується нагляд за дотриманням межі кримінальної відповідальності виданої особи та гарантій, наданих іноземній державі.

Нещодавно “NikopolNews” писав:

Душив руками: прокуратура Нікополя озвучила подробиці вбивства дитини

Голову ОСББ судять за шахрайство: прокуратура Нікополя[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×