Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1110
1110

Різанина в Марганці через дитячого булинга: суд виніс вирок одному з батьків

Різанина в Марганці через дитячого булинга: суд виніс вирок одному з батьків

Раніше Nikopolnews повідомляв про те, що сталася різанина у Марганці через дитячий булінг. Один чоловік підрізав іншого. Нападник пояснював свої дії тим, що захищав дочку, над якою тривалий час знущалися діти. Злочин стався невдовзі після того, як запис знущань над дівчинкою підлітки виклали в мережу.

Також ми повідомляли, що 11 вересня приблизно о 16.30 біля приватного будинку по вулиці Єдності в Марганці чоловіки посварилися через дітей, між якими був конфлікт. Один з батьків прийшов додому до іншого, щоб з’ясовувати стосунки. Під час сварки підозрюваний вдарив 50-річного потерпілого ножем у груди, після чого втік з місця злочину. Пораненого доставили в реанімаційне відділення лікарні, де надали невідкладну медичну допомогу. Поліцейські розшукали і затримали зловмисника на наступний день на автовокзалі, коли він намагався виїхати з Марганця в Нікополь. Його затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Потерпілий вижив. Однак нападника судили за статтею 115, ч. 2 (умисне вбивство), оскільки, на думку суду, він здійснив всі необхідні для вбивства дії. А вижити потерпілому вдалося з незалежних від нападника причин – йому вчасно була надана медична допомога.

Суд над батьком дівчинки відбувся 29 листопада. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Єдиний реєстр судових рішень.

Різанина в Марганці через дитячого булинга: суд виніс вирок одному з батьків

У суді чоловік свою провину не визнав, хоча не заперечував факту конфлікту і бійки. Він заявив, що не пам’ятає, як завдавав ножові поранення потерпілому і тим більше не мав наміру його вбивати.

Проте, суд визнав чоловіка винним і засудив до 7 років і 6 місяців позбавлення волі. Також він повинен виплатити потерпілому 7408 гривень в якості компенсації за матеріальний збиток і 30000 – за моральний.

Різанина у Марганці через дитячий булінг стала темою передачі на UA:Перший – ситуацію обговорювали у студії: відео

Булінг через 15 гривень: чому у Марганці знущалися з дівчинки та її сім’ї | По-людськиБулінг через 15 гривень: чому у Марганці знущалися з дівчинки та її сім’ї | По-людськи

У Нікополі мати 4-х дітей побила гінеколога за відмову робити аборт її подрузі

Насильно утримував у квартирі 16-річну дівчину: офіційно про інцидент в Марганці

ВИДЕО: Жахлива ДТП в Кам’янському – жінка і дитина загинули в результаті наїзду на 4-х людей

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×